Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

ANNA (18)

Sasha Luss stars as 'Anna' in ANNA.Sasha Luss stars as 'Anna' in ANNA.

Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba.

Sasha Luss stars as ‘Anna’ in ANNA.

A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

Sasha Luss stars as ‘Anna’ in ANNA.

A Leon, a profi, a Nikita és a Lucy filmek rendezője, Luc Besson  ezúttal egy vadító, halálosan veszélyes femme fatale sztoriját vitte vászonra. A látványos közelharc-jelenetekben, váratlan fordulatokban bővelkedő akciófilm címszerepében az orosz származású Sasha Luss mutatkozik be, aki olyan színészek oldalán öli halomra a kijelölt célpontokat, mint Helen Mirren, Cillian Murphy, és Luke Evans.  

Alex (Luke Evans) and Anna (Sasha Luss) in ANNA.

Eredeti cím: Anna 

Műfaj: akció /thriller   

Bemutató dátum: 2019. július 18.

Korhatár: 18 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Írta és rendezte: Luc Besson

Operatőr: Thierry Arbogast

Zene: Éric Serra

Szereplők: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..