Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

ASRock és SAPPHIRE partnerség?

20170411-1

A PC gamerek az egész világon az ár és a teljesítmény közötti megfelelő egyensúlyt keresik, amikor új eszközöket vásárolnak számítógépükhöz. Az ASRock és a SAPPHIRE már bizonyított és számos díjat nyert is már ezen a fronton. Azért, hogy erősítsék egymás termékportfólióját, az ASRock és a SAPPHIRE bejelenti stratégiai együttműködését, mellyel a jövőben a játékosok által elvárt teljesítményre és a funkciógazdagságra fókuszálnak. Mind a két vállalat közösen fog arra figyelni, hogy nagy teljesítményű alaplapokat, processzorokat és VGA kártyákat fejlesszenek a piac elvárásainak megfelelően, miközben azokat kiváló ár/érték aránnyal fogják kínálni.

„Nagyon örülünk a SAPPHIRE stratégiai partnerségének, hogy az alaplapokhoz csúcstechnológiát biztosíthatunk.” – nyilatkozta James Lee, az ASRock értékesítési és marketing osztályának alelnöke. ” Ez a partnerség ésszerű megoldást kínál az ügyfelek számára a PC-teljesítményének növelése érdekében.”

„Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk számára kiemelkedő felhasználói élményt nyújtsunk.” – nyilatkozta Adrian Thompson, a SAPPHIRE marketing vezetője, valamint hozzátette: „Ez a partnerség az ASRock-os kollégáinkkal megerősíti azon versenyelőnyünket, hogy ügyfeleink számára gyors és izgalmas eszközöket tudunk gyártani.”

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..