Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionKULTÚRAPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

AVATAR kiállítás nyílik az Andrássy Élményközpontban

avatar-avatar-19954084-1920-1080

Február 2-től Európában a hazai AVATAR rajongók láthatják elsőként a James Cameron film ihlette AVATAR: Discover Pandora című rendkívül látványos, korszerű, interaktív időszakos kiállítást Budapesten, a tavaly megnyílt Andrássy Élményközpontban. A kiállítás bemutatja Pandora lélegzetelállító környezetét és lenyűgöző teremtményeit.

Budapesten indul február elején az AVATAR: Discover Pandora kiállítás európai turnéja. A kiállítás megragadja és elhozza a földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk. A szórakoztató és oktató kiállítás látogatói – életkoruktól függetlenül – megismerhetik Pandora világának tudományos és csodálatos jelenségeit. Pandorát valós, létező világként bemutatva az AVATAR: Discover Pandora kiállítás izgalmas és lenyűgöző környezetébe belépve a látogatók interaktív módon részt vehetnek Pandora életében, csodálva és megismerve változatos növény- és állatvilágát, egzotikus vadállatait valamint az itt élő Na’vi nép lenyűgöző kultúráját és mondavilágát. 

Belépve a Pandoran Research Foundation által támogatott kiállításra a látogatók maguk mögött hagyják a 21. századot és átlépnek az  AVATAR franchise 22. századába. Ismereteket szerezhetnek a Pandora felfedezését lehetővé tevő űrutazásról és tudományos eredményekről az Alpha Centauri naprendszerben, felfedezhetik Pandora lenyűgöző környezetét és világát, megismerve páratlan növényeit és állatait illetve hogy mit tanulhatunk tőlük saját bolygónkról. Találkozhatnak Pandora őslakosaival, beszélgethetnek a Na’vi néppel, a 270 centiméternél is magasabb humanoid lényekkel kultúrájukról, nyelvükről illetve zenéjükről. Megtapasztalhatják, milyen gyönyörűek Pandora világának ékszerként ragyogó, belső fénykibocsátásra képes növényei és állatai, beszélgethetnek a  Tündérasszonyokkal, megismerhetik az AMP mobil páncélruha használatát, beleképzelhetik magukat az Avatar Programba és számos egyéb élmény is várja a látogatókat.

A kiállítást, ami ugyanolyan autentikus és áttörően újszerű élményt kínál, mint James Cameron 2009-es nagysikerű filmje, a GES nemzetközi rendezvényszolgáltató cég kreatív csapata a Lightstorm Entertainment és a FoxNext vállalatokkal szoros együttműködésben hozta létre. A hazai esemény az Andrássy Élményközpontot létrehozó, eddig számos kiállítást szervező, valamint Magyarország legnagyobb színpadi produkcióit – nemrég az Álomutazó című előadást – életre hívó TulipánTündér Produkció együttműködésével jött létre.

James Cameron 2009-es AVATAR című mozifilmje a filmtörténet egyik legsikeresebb alkotása, bruttó jegybevétele megközelítette a 2,8 milliárd dolláros összeget. A földgolyó összes korosztályát lenyűgözte az általunk ismert világon túlmutató vizuális és forradalmian újszerű speciális effektjeivel és a film rövid időn belül nemzetközi jelenséggé vált, akkora népszerűségre szert téve, hogy négy folytatás is követi majd, az elsőt várhatóan 2020. december 18-án mutatják be. Az  AVATAR elnyerte a legjobb film címet a Golden Globe Awards díjátadón és számos egyéb Academy Awards® díjat is kapott.

További információk és jegyvásárlás itt:  www.avatarkiallitas.hu.

A FoxNext Destinations cégről

A FoxNext egyik divíziójaként működő FoxNext Destinations tematikus szórakoztató desztinációkat szervez, melyek látogatói részesévé válhatnak a vállalat ikonikus filmjeinek és TV márkáinak. A cég projektjei között a következők szerepelnek: a 2017-es Thea winner Springfield, USA valamint a 2009-es Thea winner The Simpsons Ride at Universal Studios Hollywood and Universal Orlando, az Alien: Descent, elnevezésű VR élmény-show, az Avatar: Discover Pandora interaktív kiállítás, melyet Pandora varázslatos környezete és gondolatébresztő kultúrái ihlettek, valamint az FX’s American Horror Story at Universal Studios’ Halloween Horror Nights.

 A GES vállalatról

A GES – a Viad Corp (NYSE: VVI) vállalat része – egy globális, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó cég, mely élő események, vállalati rendezvények, kiállítások, konferenciák, kongresszusok, kiállítások és szórakoztatási események megrendezésével foglalkozik. A GES szerteágazó szolgáltatásokat nyújt, beleértve a hivatalos show-jellegű szolgáltatásokat, az audio-vizuális, legkorszerűbb kreatív és design, továbbá marketing és mérési illetve esemény-regisztrációs szolgáltatásokat – mindezt páratlanul globális szinten. A GES partneri együttműködést folytat a legnagyobb eseményekkel és márkákkal, beleértve a Warner Bros,  Consumer Products, Spring Fair Birmingham, MAGIC, CONEXPO-CON/AGG és IFPE-t is. A GES National Servicenter® részlege az elmúlt 10 évi teljesítményéért elnyerte a J.D. Power and Associates Certified Call Center Program tanúsítást, illetve a kilenc éve folyamatosan felmutatott eredményeiért az Ad Age a GES-t az Ország Legnagyobb Élményszolgáltató/Rendezvény Marketing Ügynökségi Hálózatai (Nation’s Largest Experiential/Event Marketing Agency Network) egyikének nevezte.

További információ: www.ges.com.

A Tulipán Tündér produkcióról:

Az Andrássy Élményközpont üzemeltetője a TulipánTündér Produkció, amely 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hozzon létre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki. A TulipánTündér nevéhez fűződik például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukció, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézi. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott, majd 2017-ben az Álomutazó című családi mese-musical 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást, amit 2018-ban nagy sikerrel és teltházas előadásokkal ismételt meg. A TulipánTündér Produkció nevéhez több nagykiállítás is fűződik, úgymint a legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park, a The Champion – A Bajnok című élményexpo, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítás, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása, az űrutazást az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert, melyben a látogatók interaktív módon ismerkedhettek meg a fenevadakkal, bővíthették ismereteiket.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..