FLYERZ REVIEW

Az 5 legnagyobb sláger a Studio történetéből

8

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy felejthetetlen korszaka fűződik össze. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A Studio igazi ereje abban rejlett, hogy látogatóit egy nagy, közös játékba vonta be, az egész világon kuriózumnak számító diszkószínház semmihez sem fogható élménykavalkádjába. Ez egy szinte leírhatatlan jelenség volt a klubéletben, mely új műfajt teremtett a szórakoztatásban. A világ top klubjainak színvonala, szolgáltatásai, hangulata találkozott a show-műsorok világával, és profi táncosok – legyen az akár balett vagy néptánc –, élsportolók, bűvészek vagy akár egy erotikus élőkép kéjesen egymást kényeztető, gyönyörű lányokkal. Ez nem csak Magyarországon, hanem világszinten is egyedülállóvá tette a Studiót!… Idézzük fel ezeket a varázslatos éveket a következő 5 dallal, melyek sokszor csendültek fel a dj-k szettjei alatt, így fonódva össze a Studio – Ultimate Club nevével.

Tim Berg – Seek Bromance

TV – Rock In The Air

Alex Kenji – Jack That Body

Mark Knight & D. Ramirez – Downpipe

Delerium feat. Sarah McLachlan – Silence

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba január 28-át, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket.

Május 6., Flyerz Classic és Flyerz Magazin 13. születésnap a KASINO-ban! Részletek >>>

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .