FLYERZ REVIEW

Az 5 legnagyobb sláger a White Angel történetéből

white_070

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy felejthetetlen korszaka fűződik össze. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel egy olyan klub volt, ahol a bosszúságra és depresszióra hajlamos magyar valóságból mintha csak a képzelet birodalmába kerültünk volna. Belső kialakításának finom részletgazdagsága, a színek és formák e páratlan harmóniája, a gondos odafigyelés és aprólékos kidolgozottság nem csak Magyarországon, hanem világszinten is egyedülállóvá tette a White Angelt – és a partikat még meg sem említettük… Idézzük fel ezeket a varázslatos éveket a következő 5 dallal, melyek sokszor csendültek fel a dj-k szettjei alatt, így fonódva össze a Fehér Angyal nevével.

Bárány Attila – White Angel

Goldhand – Rain Down On Me

Erick Morillo – Live Your Life

Wonderland Avenue – White Horses

Fedde Le Grand – So Much Love

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba május 6-át, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket.

Május 6., Flyerz Classic a KASINO-ban! Részletek >>>

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .