FLYERZ REVIEW

Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot

Adata AI720 9

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az i-Memory AI720 flash meghajtót stílusos és elegáns kinézettel. Az Apple MFi tanúsított AI720 mindössze 7,5 mm vastag, Lightning és USB 3.1 csatlakozói vannak. Az egyedülálló 4K-videó mentési funkciójának köszönhetően a nagyfelbontású videók többé már nem foglalják el a telefon tárhelyének nagy részét. Az AI720 erőteljes titkosítással, és a nano bevonatnak köszönhetően víz- és porállósággal is rendelkezik. Az AI720 elérhető 32GB, 64GB és 128GB kapacitással, arany és szürke színben.

Kettős csatlakoztathatóság, elegáns és stílusos kivitelben

Az AI720 könnyű, vékony és lenyűgöző formájú, tökéletesen illeszkedik az iOS eszközökhöz. A Thunderbolt csatlakozó tökéletesen illeszkedik az iOS eszközökbe, még akkor is, ha azokon vastagabb hátlap van. A fémes homokfúvott felület nem csak elegáns, hanem ujjlenyomat-ellenálló is. Az AI720 két divatos színben kapható – arany és szürke, ami illeszkedik a vibráló nagyvárosi hangulathoz.

Nagy sebességű adatátvitel a folyamatosan mozgásban lévő embereknek

Az USB3.1 csatlakozóval az AI720 akár 90MB/s olvasási és 20MB/s írási sebességre is képes, mindezt kompakt méretben, és azonnal teszi a különböző mobil eszközök között. A 4K felbontású videó közvetlenül az AI720-ra rögzíthető. A fájl menedzsment képességekkel is rendelkező, exkluzív ADATA i-Memory alkalmazással a felhasználók az eredeti feliratokkal ellátott videókat is megnézhetik a napi ingázás során.

Egyedi nano bevonat technológia a privát életünk védelme érdekében

Az AI720 a legmodernebb nano bevonattal rendelkezik, IP54-es por- és vízálló, védett a korróziótól, így ellenáll akár a különböző üdítőknek az adatainak védelme érdekében. Továbbá az AI720 támogatja a fájl titkosítást, minden bizalmas fájlhoz jelszót állíthatunk be. Az ADATA i-Memory alkalmazással az AI720 biztonsági mentést is készíthet készülékünkről. Egyszerűen jelölje ki és kattintson, az alkalmazás a többit elintézi.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .