Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Az ADATA XPG bemutatja az INFAREX egér és egérpad csomagját

XPG M10 & R10 7

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az INFAREX M10 gaming egeret és az INFAREX R10 egérpadot. Mindkét eszköz megkapta az RGB világítást, hogy a játék közben is a kívánt hangulatot hozhassuk létre a szobában. Továbbá mind az M10, mind az R10 a felhasználó kényelmét szem előtt tartva gondoskodik a hosszú játék élményről. Az INFAREX M10 3200DPI érzékenységgel és beépített DPI kapcsolóval biztosítja a maximális pontosságot, precizitást és rugalmasságot a játék során. Az egér ergonomikus kialakítású, így illeszkedik a tenyérhez, ezzel hozzájárul a kényelmes csuklótartáshoz. Az INFAREX R10 egérpad három világítási módot támogat.

INFAREX R10 egérpad: erős alapok a tökéletes játékért

A beépített RGB világításnak és a három világítási módnak köszönhetően az INFAREX R10 egérpad egyesíti az izgalmat és változatosságot a játék során, miközben optimális és precíz teljesítményt nyújt. A felhasználók könnyedén válthatnak a világítási módok között a felület közepén felül található rész megérintésével, amely karcolásálló PVC anyagból készült.

INFAREX M10 gaming egér: az összes lövés célba talál

Az INFAREX M10 gaming egér RGB világító effektekkel segíti a játék izgalmát. Az egér optikai érzékelője 3200DPI felbontású, amely a beépített DPI váltó gomb segítségével változtatható. Az egér beállításait gyorsan és egyszerűen megváltoztathatjuk a különböző játékoknak megfelelően, vagy akár a játék alatt is, a szituációnak megfelelően. Az egér kialakításánál kiemelt szempont volt a kényelemen, így a lehető legjobb fogási pozíciót nyújtja, hogy hosszú órákon keresztül játszhassunk vele. A gumírozott és levágott vonalú oldala ugyancsak hozzájárul a precíz és könnyed fogáshoz.

Az XPG-ről:
Az Xtreme Performance Gear, vagy más néven XPG, nagyteljesítményű és különleges dizájnú, az ADATA gamereknek és overclockereknek szánt termékcsaládja. Az XPG csapat tagja játékosok és tuningolók és sok időt fektetnek a csapatépítésre. Az XPG termékek még az ADATA A+ tesztelésén is túlmutatnak, így biztosítják a teljesítményt és a stabilitást a gaming, a benchmarkok és túlhajtás rajongóinak. Az XPG világa új, izgalmas határokat feszeget a csúcstechnológiák összekapcsolásával, valamint iparágvezető partnerekkel a legfejlettebb grafika, fizika, játék terén – illetve növekvő figyelmet fordít a virtuális valóságra. Az XPG

termékvonal nem csak puszta teljesítményével tűnik ki, hanem a megjelenésre, dizájnra is a stílusra is nagy hangsúlyt fektet. Az XPG azonnal felismerhető agresszív de mégis finom megjelenésével. A továbbfejlesztett hűtőbordával és magas sebességű memória-modulokkal az XPG mindent duplán biztosít a teljesítmény megszállottjainak. Az XPG termékek világszerte több tekintélyes elismerést kaptak, mint például a Good Design Award (Japán) és a Taiwan Excellence Gold Award. További tájékoztatásért látogassa meg a www.adata.com/xpg weboldalt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..