FLYERZ REVIEWTREND

Az alábbi 4 csillagjegy viseli legrosszabbul a bezártságot

275128-csillagjegy.1200x630

Számukra még nagyobb kihívás a jelenlegi időszak!

koronavírus miatt kialakult helyzetet, valamint a bezártságot mindenki egy kicsit másképp viseli. Vannak, akik a nevetéssel próbálják elterelni a figyelmüket (ezért is született rengeteg mém az elmúlt időszakban), és olyanok is, akik a mentális egészségük megőrzését más megoldásokban látják. Főszerkesztő-helyettesünk például egy hétig minden nap meditált, tapasztalatait pedig az alábbi cikkben osztotta meg velünk:

Akik eddig maximális fordulatszámon élték az életüket, a hirtelen jött lelassulás miatt könnyedén magukba fordulhatnak, pláne, ha valódi társasági lényekről van szó. A horoszkópod alapján is meg lehet tippelni, vajon te melyik táborba tartozol. Az alábbiakban összeszedtük, melyek azok a csillagjegyek, akik nagyon nehezen viselik a házi karantént és az egyedüllétet.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei imádnak kommunikálni, beszélgetni, és a mostani időszakot kifejezetten nehezen viselik. Mivel ők korábban folyton úton voltak, és mindig volt egy baráti programjuk, a házi karanténban töltött időt nagyjából egy nap után megunták, és azóta is csak keresik a helyüket. Hogy egy kicsit könnyítsenek a felálláson, a csetelésbe és a netes ismerkedésbe vetették bele magukat, és aktívabbá váltak a közösségi oldalakon is. Ne lepődj meg, ha az Ikrek ismerősödtől most egy darabig több szelfit fogsz látni!

Oroszlán

Nem meglepő, hogy az Oroszlán is a listán szerepel. Ez a csillagjegy amúgy is mindig igényli a figyelmet, a társasági eseményeket és igazán szociális alkat, a bezártságban viszont egyiknek sem tud hódolni. Egy kicsit elveszettnek és kedvetlennek érzi magát, ezért szinte biztos, hogy most rengeteget videócsetel a barátaival, csak hogy véletlenül se érezze magát egyedül. Ő elsők között kezd szervezni egy netes koktélpartit, és folyamatosan böngészi a híreket, hogy állandó kapcsolatban legyen a külvilággal.

Mérleg

Bár a Mérleg jegy szülötte általában nem a leghangosabb tagja a társaságnak, mégis nagyon szociális alkat, aki igényli a gyakori társasági eseményeket, és azt, hogy kibeszélhesse magából a gondolatait. A bezártság számára hamar unalmas lesz, és hiába a jó filmek, könyvek, játékok, őt mindegyik ideig-óriáig köti le. Biztos, hogy gyakran megkérdezi az ismerőseitől, mivel ütik el az időt, hátha inspirálódni tud az ötleteikből, de többnyire inkább csak a Facebook kezdőlapját frissítgeti.

Kos

A Kosok azok, akiket nem is igazán az egyedüllét kerget őrületbe, hanem a bezártság. Ők nagyon utálnak egy helyben ülni, és legszívesebben mindig úton lennének valamerre. Az, hogy most nem tudnak utazgatni, koncertre vagy moziba menni, számukra rosszabb, mint a tény, hogy nem találkozhatnak a barátaikkal. Ezért még ha eddig nem is szerettek futni, most megbarátkoznak a gondolattal, hiszen addig is kint, a szabad levegőn tölthetik az idejüket!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .