Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Az angol legenda, Chicane legjobb alkotásai

chicane_classic_house_party

Nicholas Bracegirdle neve talán még az elektronikus zene legnagyobb rajongóinak sem mond túl sokat. A Chicane művésznevet hallva viszont már merőben más a kép, a brit zeneszerzőt ugyanis napjaink egyik legjobb dance-előadójaként tartják számon. A Saltwater, a Love on the Run és még sok egyéb örökzöld klasszikus megalkotójának legjobbjait vettük most elő.

1. Stoned in Love (feat. Tom Jones)

A régóta várt harmadik Chicane album, a Somersault, a ‘Stoned In Love’ és a ‘Come Tomorrow’ videoklipek után jelent meg végre. 10 éves munkásságának gyümölcse ez az új album.

2. Love On The Run

https://youtu.be/9yuiLHBlez8

3. Offshore

Az Offshore mint Chicane debütáló single-je kirobbanó siker lett. 1996 decemberében az angol charton a 14. helyig menetelt míg az MTV Dance Chart-ján az első helyet foglalta el, Németország hivatalos listáján pedig a 32. helyet szerezte meg. Az Offshore videoja Ibizán lett elkészítve.

4. Don’t Give Up (feat. Bryan Adams)

https://www.youtube.com/watch?v=2Lp1D4Otimg

Legnépszerűbb dalai, az “Offshore”, a “Saltwater”, a “Don’t Give Up” amit Bryan Adams-szel készített mind óriási slágerek voltak az elektronikus zenei és a popzenei világban is.

5. Lost You Somewhere

Az első Chicane album, amin 11 szám kapott helyett, 1997 októberben jelent meg “Far from the Maddening Crowds” címmel. Az első szám, egy ambientes elszállás úgymond az intro, míg a második track egy csodálatos Offshore bevezetés. Két fantasztikus sláger az albumról még a Sunstroke és a Lost You Somewhere. Napjainkig kb. 90.000 példányt adtak el az albumból.

6. No Ordinary Morning

Chicane & Sterbinszky – Classic House party – 2016.08.19!

7. Going Deep

https://www.youtube.com/watch?v=nl-JpRarGC8

Chicane zenéjét nem lehet stílusok közé szorítani. Az elektronikus zene stílusaiból merít, de ahogy hallunk a zenéjében house-t és ambientet, ugyan úgy fellelhetőek a trance és a drum and bass jegyei is.

8. Poppiholla

9. Middledistancerunner

10. Bruised Water (vs. Natasha Bedingfield)

Chicane igen egyedi jelenség az elektronikus zenei világban. Rengeteg stílust hoz össze és mindig úgy keveri a lapokat, hogy a végén a saját hangzásában lenyűgöző és nagyon eredeti legyen. Aki még nem hallotta még élőben, annak itt az ideje pótolnia ezt a hiányosságot, aki pedig igen, az pontosan tudja miről is beszélünk.!

+1. Saltwater

Éppen ezért egyértelmű, hogy ott a helyed augusztus 19-én a Cafe del Rio-ban, ahol Chicane ismételten Budapesten lép a lemezjátszók mögé.

Chicane & Sterbinszky – Classic House – 2016.08.19

Augusztus 19-én az elektronikus zene ünnepe, a legendás partisorozat folytatódik, ezúttal újra a nyári helyszínen, a Cafe Del Rio-ban!

LINE UP:

  • CHICANE (UK)
  • STERBINKSZKY
  • NEWL
  • DJM

JEGYÁRAK
Early Bird: 1500 Ft (200 db) – ELFOGYOTT!
Elővételes: 2500 Ft
VIP elővételes: 5000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Helyszínen VIP: 7000 Ft

ONLINE JEGY ITT

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..