Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Az Apollonia nappali 5 órás szettjével robban a hétvégénk közepe

Cinematiné 13 - Apollonia cover

A mesteri francia hármas, azaz Apollonia érkezik a tavasznyitó Cinematinéra. Így lesz igazán túlfűtött a tavasz kezdete!

Az idén már 5. éves fennállását ünneplő Cinematiné újabb elektronikus zenei közkincset bocsát a budapesti közönség élvezetére. A tavasz közeledtével március 10-én, szombaton kerül sor a legendás nappali bulik következő állomására, ahova a crew a franciák mesteri hármasából álló Apollonia triót invitálta meg.

DanGhenacia, Shonky és DyedSoundorom még 2012-ben alapította az Apollonia névre keresztelt kiadót, ahol saját kiadványaik mellett olyan nevek jelentek meg az elmúlt 6 évben, mint a The Martinez Brothers, Premiesku, Diego Karuse, HectorMoralez, Chris Carrier, vagy Federico Molinari.

Mindeközben a trió nem csak egy kiadó égisze alá vonta össze közös zenei érdeklődését, hanem a nagy house egyetértés jegyében közös élő produkcióba is fogtak. Ettől kezdve azonnal hírhedté váltakbő 5 órás back3back szettjeikkel, aminek során mély utaztatásban részesítik mindenkori közösségüket. Tették már ezt olyan fontos helyeken, mint a DC10, a Fabric, a berlini Panorama Bar, a BPM Festival, vagy a hazánkhoz elég közel lévő SonusFestival.

A három elektronikus zenei muskétás most először a nappali Budapesten is bemutatja hosszú zenei egybeforrását, legalább 5 órán keresztül, még pedig a Cinematiné 13. eseményén!

 

Jegyeket itt találunk: https://oneticket.hu/cinematine-013-x-apollonia-1341

Miközben az esemény itt lelhető fel: https://www.facebook.com/events/2032860467003800/

Mindeközben pedig már azt is tudjuk, hogy a srácok márciusi fellépése után április 27-én újabb nemzetközi szupersztár érkezik majd a Cinematiné 14. epizódjára, és az 5 éves Cinematiné június 9-én kerül megünneplésre, 5 nemzetközi név feltűnésével!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..