Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Az egész napos teltház után megtudtuk: Loco Dice visszatér a Cinematinéra

Cinematiné 19 cover

A 18. Cinematiné óriási sikert aratott és két teltházas bulit hozott Budapestnek, ami áprilisban is remek programmal folytatódik.

Bizonyára sokan számítottak rá előre, de így visszatekintve is csodás érzés lehetett részt venni a Cinematiné 18. felvonásán, ami végül dupla sikerrel koronázta meg az első komoly februári hétvégét. A nappali epizód különleges utazást tartogatott, Matthew Dekay és Lee Burridge fellépésével, akiket óriási öröm volt egyszerre látni és hallani egy pultban, Magyarországon, hiszen már világszerte nagyon ritka pillanat ez.

Eszméletlen elnyújtott, érzelmes szórakozásban lehetett részünk általuk a RIO falai között, majd jöhetett az éjszaka duplázás. Erre a Cinema Hall terében Andrea Oliva és Richy Ahmed urak tették fel az i-re a pontot, akik olyan klubhangulatot generáltak egész éjszaka, melyet bármelyik világszerte neves klub megirigyelne.

A Cinematiné nappali és éjszakai képsora magáért beszél és azért, hogy jó lesz rögzíteni a folytatást! Már csak, mert még szinte az esemény hatása alatt voltunk, amikor nyilvános lett a folytatás: április 27-én, a 19. Cinematinén Loco Dice visszatér Budapestre, hogy egy újabb nappali Cinematinén hozza a tőle nagyon is jól várhatót!

A tavalyi szettje után nem kérdés a biztos szórakozás, melyre már megválthatjuk a belépőnket, extra kedvezményes earlybird áron: https://bit.ly/2RRgSrF

Ott találkozzunk! De előtte még lesz pár esemény, például most hétvégén a Cinema Hall falain belül köszönthetjük előbb a Mind Against duót, majd másnap Eelke Kleijn-t.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..