Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Az egészséged egy befektetés  nem egy kiadás 1. rész

IMG_8209

Dósa Kinga neve ismerősen csenghet számunkra, hiszen évtizedes múltja van a modell világban. Jelenleg vezeti saját ügynökségét, a Dream Media Budapest-et.

Az egészséged egy befektetés  nem egy kiadás

A tapasztalataimat és a kapcsolataimat akartam kamatoztatni, segítve a következő modell generációt.  Tudom, hogy mi a fontos a megrendelőknek, és azt is, hogy mi a fontos a modelleknek, hostesseknek. Betartjuk a határidőket, akár a munkák elvégzésében, akár a munkatársak kifizetésében. Egyre nagyobb felkéréseink vannak, egyre nagyobb brandekkel dolgozunk együtt.  Évről évre szinteket lépünk, elégedettek az ügyfeleink, és a modellek, hostessek is.

Végzettségemet tekintve pedagógus vagyok; nyugalom és türelem kell a gyerekekhez is, és ezt kamatoztatom a munkámban is.

Ahhoz, hogy munkámban még jobban bírjam a terhelést és hatékonyan tehessünk eleget megbízóink kívánságainak, szükségem volt energiára, vitalitásra, egyszóval az egészséges életre. 15 hónapja ismerkedtem meg egy network céggel. A termékeknek köszönhetően – melyekben szinergiában található meg a szervezetünk számára létfontosságú ásványianyag és nyomelem – azt hiszem, kicseréltek. 4 hónap alatt 9.5 kilogrammal csökkent a súlyom diéta és koplalás nélkül. Páratlan!

Nagyon sok közeli hozzátartozómat vesztettem el korunk gyilkos kórjában, a rákban. Emiatt is tudtam, hogy nagyon oda kell figyelnem magamra, és a szeretteimre. Nem mindegy, hogy mi kerül az asztalra, milyen élelmiszereket fogyasztunk, és hogy milyen módon tartjuk karban a szervezetünket.

15 hónapja találkoztam a céggel. Meggyőztek a termékeik, a vállalat felépítése, a kifizetési rendszerük. Egyre többet olvastam a huminsav jótékony hatásairól. Meggyőzött, hogy egyre több orvos és gyógyszerész csatlakozik a rendszerhez.

Ma már nem támaszkodhatunk teljes egészében az elfogyasztott élelmiszerek tápanyagtartalmára, különösen a gyümölcsök és zöldségek lettek szegényebbek vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, mivel az intenzív mezőgazdasági termelés bevezetését követően a szántóföldi növények egyre több mikroelemet vonnak ki a talajból.  Az ember szinte teljesen sterillé tette a földet. Az természetes módon már teljes körűen nem pótlódik, ezért a világ termőtalaja kimerülni látszik. Ráadásul a kemikáliák egyre jobban felhalmozódnak az élelmiszerekben.

Ezek a termékek arra szolgálnak, hogy a méreganyagok minél hamarabb kiürüljenek a szervezetünkből, ezáltal vitalizálva, energetizálva bennünket. Ezek a készítmények nem csak egy funkciót látnak el, olyanok, mintha az autót teljes szervizre vinnénk nem csak egy olajcserére.

A modellügynökség és a network vállalat jól kiegészítik egymást az életemben. Erről szól a hat részes cikksorozatunk.

Elérhetőségeim:

https://dreammediabudapest.com/hu/

HLBS | hlbs.dosakinga@gmail.com

 

Telefonszám: +36 30 457 5191
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..