FLYERZ REVIEW

Az egészséged egy befektetés nem egy kiadás 6. rész

IMG_8209

Új ismeretek, új ismerősök, motiváció az élet minden területén.

Mindamellett, hogy segítek az embereknek egészségesebben élni, természetesen én is használom a termékeket.

Azt csinálom, amiben hiszek, ami jobbá teszi az emberek egészségi állapotát, szebbé a bőrüket, jobbá a közérzetüket. A sok pozitív visszajelzés inspirál arra, hogy egyre több információt gyűjtsek, hogy folyamatosan fejlesszem, képezzem magam. Ebben segítségemre vannak azok a szakemberek, orvosok, akikkel folyamatosan tudok konzultálni, akik megosztják a tapasztalataikat velem.

Értékes kapcsolataim alakultak ki, növekedett az önbizalmam. Hihetetlen motivációt adnak azok az emberek, akiknek beválnak a termékek, akik ugyanannyira szeretik őket, mint én. A munkám szépsége, hogy a bizalomra épül, amire nagyon kell vigyázni, mert nehéz megszerezni, könnyű elveszíteni, és rettentő nehéz visszaszerezni.

Nagymértékben kitágult az a horizont, ahol a jövőmet el tudom képzelni. Elkezdtem megvalósítani azokat a dolgokat, amikről azt hittem, nem tudom megvalósítani őket.

Fontos számomra a közösség, és persze a tréningek, amik motivációt nyújtanak az életem számtalan területére. Nekem fontos volt, hogy olyan termékkel foglalkozzak, ami napi fogyasztási cikk és az emberek akkor is megveszik, ha az üzlet nem érdekli őket, ráadásul finom is.

https://dreammediabudapest.com/hu/

HLBS | hlbs.dosakinga@gmail.com

 

Telefonszám: +36 30 457 5191

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .