Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Az egyetemek krémje – oktatás a nagyvilágban, az Elite by Flyerz hasábjain

abacusreviewcom

Valószínűleg minden szülő egyetért abban, hogy gyermekének a legjobbat akarja. Egy oktatási intézmény akkor igazán hatékony, amikor magára az életre készíti fel hallgatóit. Cikkünkben olyan országhatáron túli, de elérhető közelségben található egyetemeket gyűjtöttünk össze Önöknek, melyek a minőségi és magas színvonalú oktatást képviselik.

www.huffingtonpost.com

University of Stirling – Stirling, Skócia:

Skócia egyik legnagyobb városa Stirling, mely Glasgow és Edinburgh között helyezkedik el. A festői környezetben található Stirling Egyetem vallja, hogy az oktatás során nem a hallgató háttere, hanem képességei az elsődlegesek. A siker titkát az úttörő szellem megőrzésében és az innováció iránti szenvedélyben látják: ezért a diákokat helyezik az abszolút középpontba, hiszen ők jelentik a jövőt. A kiváló programoknak és a stabil hallgatói közösségnek hála, az innen kikerült friss diplomások 97 százaléka rövid időn belül elhelyezkedik, ezzel Skóciában az első, míg az Egyesült Királyságban a harmadik helyen rangsorolják az egyetemek között. Az intézmény több mint 10.800 hallgatót számlál, 120 országból. A kampusz 2300 férőhelyes kollégiummal rendelkezik.

www.sdsuhorizonssimplicity.com

Barcelona School of Design and Engineering (Elisava) – Barcelona, Spanyolország:

Barcelona szívében, a város legnyüzsgőbb utcájában helyezkedik el az Elisava, a tervezés és alkotás első magán intézménye. Az 1961-ben alapított egyetemen jelenleg 2200 hallgató tanul, ebből 850 nemzetközi diák. A tanítás angol és spanyol nyelven folyik számos egyetemi létesítményben: a médialaborban, a tudományos és technológiai laboratóriumban, grafikusműhelyben, valamint többfunkciós, számítógépes, konferencia- és kiállítási termekben, melyek mindegyikében folyamatos vezeték nélküli internet segítségével biztosítják a minőségi oktatást.

www.stefanocolli.com

European University Switzerland – Genf, Svájc:

A European University nemzetközi privát egyetem, mely világszerte akkreditált. Mivel a 2012-es rangsorolás szerint Európa legjobb 40 gazdasági egyeteme közé tartozik, igen előnyös egy részképzés, esetleg alap- vagy mesterképzés elvégzése Genfben. A European University mottója szerint „Egy egyetem – Egy hálózat”, ennek megfelelően a jelentkező diákok minden szemeszter megkezdésénél különböző országok kampuszain tanulhatnak: így nem csupán Genfben, de Montreux-ban, Münchenben, Barcelonában, Londonban és Szingapúrban is. A különböző képzési programok üzleti és gazdasági területen folynak, angol nyelven.

www.espanarusa.com

A fent felsorolt oktatási intézmények mindegyikére az International Education (IEC) magyar nyelvű honlapján lehet jelentkezni. Ezen kívül már csupán egy kérdés merülhet fel:

Ön is a legjobbat szeretné gyermekének?

A teljes cikk legújabb kiadványunkban, az Elite by Flyerz első számában olvasható. Ha kíváncsi vagy, milyen egyetemi létesítményekben élvezhetik a szabadidőt a diákok és további érdekességeket is olvasnál az intézményekről, keresd kiadványunkat és csapj le rá! Az Elite by Flyerz világáról, a benne található cikkekről és a terjesztési pontokról itt tájékozódhatsz. Fogadjátok és olvassátok szeretettel, tőlünk – Nektek!

Borítókép forrása: itt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..