Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Az éjszaka legújabb EPIK arca

marc0

Bizonyára többen ismeritek már DJ Marchellot, ha másért nem is, de földöntúli extrémitásáért, mely valami különleges varázslattal lengi körül az éjszakában nem csak személyét, hanem a dallamokat is, amint beáll a pult mögé keverni pár őrületes mixet. Ez az érzés már önmagában epik, amit csak úgy lehet kimaxolni, ha egy ilyen különleges egyéniséget az EPIK partisorozattal párosítunk, amivel tutira berobbantjuk a budapesti éjszakát! Nem hiába csatlakozott a szombati éjszakák uraihoz DJ Marchello az idei szezon új rezidenseként.

Mit jelent számodra a KRAFT közönsége és mit éreztél, amikor először a lemezjátszók mögé álltál?
A közönség számomra mindig a legfontosabb, a KRAFT közönsége nagyon kiemelkedő, mert az első alkalommal amikor a DJ pultjában állhattam, 1000 éves barátommal Daniel Nike-kal játszottunk egy b2b szettet és rengeteg barát, ismerős fogadott. Frenetikus élmény volt számomra amit visszakaptunk a közonségtől és ezt 3 szóval jellemezném: Tánc – Taps – Sikítás.

Mi a te zenei világod, hogyan tudnád jellemezni azt az érzést, amit átadsz a közönségnek a zenével?
Az ikonikus sziget, IBIZA legnagyobb House kedvenceit és a hazai Mainstream zenéket játszom és ezekből áll össze a DJ szettjeim ötvözete.

Mi a legfontosabb egy partiban szerinted, amire rálelhet valaki a KRAFT-ban?
Szuper zene, Szerelem, Barátság, Jókedv, Önfeledt szórakozás és kikapcsolódás egy kiemelt környezetben.

Mióta foglalkozol zenéléssel, hogyan érintette meg a lelked a zene szelleme?
16 évesen kezdtem el foglalkozni a DJ-zéssel, akkor majdnem mindenki még bakelitről játszott, de én már korábban is imádtam a zenét. Rabul ejtett a ‘diszkógömb’ csillogása, a bakelitek pörgése és mindig arra vágytam, hogy szórakoztathassam a közönséget.

Ez meg is valósult, úgyhogy beszélgessünk a jövőről. Vannak esetleg terveid valami saját nagy dobásra a közeljövőben?
Igen, több tervem is van, de a két elsődleges dolog az hogy, minnél jobban megtanlujam a zenekészítés rejtelmeit és minnél több saját zenével jelenjek meg. A másik tervem pedig az egyéni party sorozatunk tökéletesítése, hogy minnél több clubba eljuttasuk az országban és külföldre is!

Alig várjuk a következő EPIK Night-ot a KRAFT-ban, addig is hangolódásként jöjjön DJ Marchello zene csatornája, ha pedig szeretnétek jobban megismerni, kövessétek az Instagramon is.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..