Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Az esport az sport? Insomnia59 érdekességek Thermaltake módra

thermaltake-and-tt-esports-booth-at-insomnia59_2

Igen. Az esport mára már ugyanolyan sporttá nőtte ki magát, mint bármelyik más “igazi” sportágak (ezért biztosan páran meg akarnak majd kövezni…). A csapatokat egyre többen támogatják és súlyos pénzek fordulnak meg.  A Thermaltake talán az egyik legrégebbi résztvevője az esportnak, alapítása óta erre hegyezi ki termékei.

Legutóbb Birminghamben rendezték meg az Egyesült Királyság legnagyobb esport eseményét az Insomnia59-et, melyen iszonyatosan sokan vettek részt. A Thermaltake és almárkája a Tt eSPORTS egy komplett referencia standdal vonult ki. Természetesen számos érdekességet vittek, ami nem feltétlenül csak a gépek szerelmeseinek tetszhet.

gaming-with-tt-esports-gaming-gear

Számunkra talán az egyik legérdekesebb konstrukció, mely akár a lakás dísze is lehet, az a Tower 900 E-ATX számítógépház. Ha elsőre megnézzük, valljuk be, hogy nem egy klasszikus gép jut róla eszünkbe, hanem inkább egy akvárium.

master-piece-of-art-made-by-admodz_2

Ugyancsak hasznos kiegészítő lehet az ujjlenyomat-olvasóval ellátott egér, melynek szoftvere a Windows-ba történő bejelentkezést és a különböző weboldalainkhoz történő hozzáférést is támogatja. Kifejezetten kézreállónak is tűnik.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse

Ha valóban azt szeretnénk elérni, hogy a gépünket senki ne ismerje fel, de valamit nagyon lásson, a Core P5 ház kifejezetten ezt a célt szolgálja. Sőt! Falra szerelhető!? Sohasem gondoltam volna, hogy látok egy házat, amit falra lehet szerelni, de ez is megszületett. A fő előnye azonban mégsem ez. A 3D nyomtatás fejlődésével és annak árának csökkenésével megnyílt az út lassan minden felhasználó előtt, hogy saját 3D-s tárgyakat tervezzen. Nos, a Thermaltake ezt könnyíti meg, ehhez a házához ugyanis hihetetlenül sok 3D-s kiegészítőt tett elérhetővé, melyet bárki kinyomtathat saját magának, majd beépítheti azt.

thermaltake-core-p5-atx-wall-mount-chassis

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..