FLYERZ REVIEW

Az megvan, hogy még a Stranger Things-t is legyőzte az új sikersorozat?

267469.1200x630
November 12-én startolt el a Disney+ csatornáján a Mandalorian című sorozat, amelynek elsősorban a Star Wars rajongók örülhettek, hiszen a széria alaptörténete a Jedi visszatér történései után játszódik.

Ezzel pedig sok mindenre választ kaphattak azok, akik úgy érezték, hogy nem teljesen volt számukra minden tiszta. Már az első napokban 10 millió ember regisztrált a streaming szolgáltatásra, ezért a siker már akkor borítékolható volt. Azóta viszont folyamatosan emelkednek a nézettségi számai, amellyel olyan sorozatot sikerült legyőznie, mint a Stranger Things.

Az elmúlt egy hétben több mint 100 milliós nézettséget sikerült elérnie a Mandaloriannak, míg a Netflix sikersorozatának csak 81 milliót. A legtöbb szakértő szerint nem kizárt, hogy ez lesz az év sorozata, ugyanis elképesztő minőséggel lett felépítve a történet koncepciója és maga a kivitelezés is.

A sorozatban egyébként olyan színészek vállaltak szerepet, mint Pedro Pascal, Carl Weathers, Gina Carano, Werner Herzog és Nick Nolte.

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .