Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Az örök közönség kedvenc, Chriss Ronson – október 11-én a CATRONIC-on

Screen Shot 2019-10-06 at 12.31.22
Már csak hármat kell aludni és indul Budapest legújabb bulisorozata – a CATRONIC – a szuper extra Cat-ben és garantáltan tarolni fog, amit többek között az október 11-ei nyitóbulira összehozott line up alapján jósolunk neki. A szakma legjobbjai fogják garantálni, hogy egész éjszaka minőségi elektronikus zene fog dübörögni a főváros legújabb klubjában. Chriss Ronson is ezt az osztagot fogja erősíteni, úgyhogy itt az ideje egy kicsit közelebbről megismerni Őt és munkásságát.
Évtizedek óta aktívan tevékenykedő tehetséges DJ, producer, számos örökzöld darab és remix megalkotója, Tiesto barátja és egyben support DJ-je, a Foundation Records kiadó megalapítója – ez mind-mind Chriss Ronson.
Chriss már 17 évesen a zene szerelmese lett és beállt azok mögé a bizonyos lejátszók mögé. Korai szenvedélye meg is hozta az eredményét, már a 90-es évek második felében állandó fellépő volt az ország legmenőbb klubjaiban és a Pacha rezidenseként tevékenykedett. Nemzetközi karrierje is felfelé ívelt már a kezdetektől, fellépett olyan helyszíneken, mint a berlini Love Parade, a Creamfields, a londoni Fabric, EGG-n,  a Summer Of Love vagy a prágai Hradhouse, de Thaiföldön a legendás Full Moon partin is zenélt több mint tízezer embernek. Mindemellett saját rádióműsora is volt Monitor címmel és Ő az első magyar dj, aki hivatalos Renaissance mixet készíthetett és a megjelent albummal 20 állomáson turnézott. Mindezeket sorra véve nem csoda, hogy meghívást kapott még Tiesto pozsonyi fellépésére is Szlovákia legnagyobb elektronikus zenei rendezvényén és Nectarin és Shining című zenéje felkerült Carl Cox életrajzi DVD-jére is. Párhuzamosan a rengeteg fellépéssel, a produceri munkájára is jelentős hangsúlyt fektetett, ami természetesen több saját szerzemény és remix megjelenésébe torkollott a legpozitívabb értelemben.
Chriss Ronson DJ-ként egy tipikus közönség kedvenc, a rajongók imádják. Habár megvan a saját stílusa, saját bevallása szerint is mindig a közönségnek kedvez és az ő hangulatuk a legfontosabb számára – egyaránt tudja teljes extázisba hozni a tömegeket keményebb dallamokkal és beindítani a bulit egy tökéletes warmup-pal.
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..