Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Az őrült ausztrál, aki Losing It zenéjével felrobbantja a világ tánctereit

Budafest Fisher cover

Fisher talán az egyetlen DJ, aki az elvesztéssel igazából nyert. 2016-ban még sehol sem volt az ausztrál tech house őrült, majd tavaly nyári megjelenése, a Losing It (azaz elveszíteni) azonnal az egekbe, mi több, a világ legjobb fesztiváljainak színpadjaira emelte.

A lassan 35 milliós lejátszásnál tartó szám meteoritként csapódott be a Tomorrowland, a Coachella, vagy a Miami Music Week, EDC táncterén, Fisher pedig akkora gellert kapott, hogy még mindig nem ért azóta földet!

2017-ben még csak alig robbant be a köztudatba, egy évvel később pedig már sztárként ünnepelte a világ. Híres zenéje nem csak, hogy a Tomorrowland legjobban lejátszott dala volt, hanem tavaly Grammy-díjra is jelölték, és a DJ MAG TOP 100 DJ listájának fele az ő trackjét szavazta a 2018 legjobb zenének.

Klubokból indult, de gyorsan magával vitte a mainstream világ, ahol ő kifejezetten jól érzi magát. Minden fellépésén izgatottan várja, hogy szörf sztájlos mintás ingjeiben beálljon egy nagy táncritmust tolni a közönségnek, akik oda vannak érte.

A Coachella-n például így robbantott a Losing It-tel:

A DJ MAG-nek adott interjújában szabadszájúan nyilatkozva elmesélte, hogy bár eljár a haverjaival horgászni, ő mégis rohadtul utálja. Bezárva 10 emberrel egy kis hajóra, véres, büdös halakkal, melyek közül egyet, de egyet sem fogott soha saját kezűleg, az nem neki való.

Igen Fisher, mi is úgy gondoljuk, hogy inkább legyen a pódium a tiéd, például aktuálisan szeptember első napján a RIO XXL színpadán, a Budafest és Elevate közös eseményén, amire még kapható néhány elővételes jegy. És hezitálni nem érdemes, mert idén biztos, hogy nem jön felénk többet!!

Mi a jó döntést elősegítve a Losing It-en túli Fisher zenékből teszünk ide párat, hogy éreztessük, nem csak egy múlandó, egyszámos őrületről van szó!

A köztudatba robbanást hozó Ya Kidding-gel kezdünk:

Itt a párja is:

A Crowd Controll is erős ütés:

Ahogy a Stop It is:

https://www.youtube.com/watch?v=caGqOq1C84A

Ezzel pedig zárunk:

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..