GASZTRO

Azt hiszed bírod az erőset? Gondold újra!

erősevő-verseny

A Csabi Konyhája gasztro blog nyaranta saját készítésű étel specialitásokkal várja az érdeklődőket egy VIII. kerületi hostel első emeletén található Bikini Beach névre keresztelt teraszon, ahol jövő héten egy nagyszabású verseny kerül majd megrendezésre. A Sárréti Chilifarmon minden a chili körül forog és több erős evőversenyen részt vettek már akár hamburger akár csirkeszárny kapcsán és elmondásuk szerint az embereknek egyre magasabban van már az ingerküszöb, egyre jobban bírják a csípősséget. Így aztán megszületett a Fckng HOT burger, ami túlzás nélkül nevezhető közel ehetetlen erősségűnek.

És hogy ennek mégis mi az értelme? A kérdés nem teljesen alaptalan, de a június 23-án megrendezésre kerülő versenyre néhány nap alatt szinte teljesen betelt a 10 főben maximált létszám. Jelenleg még egy bátor jelentkező számára van hely, a szabályok pedig roppant egyszerűek: a lehető legrövidebb idő alatt megenni a pokolian erős és igencsak méretes burgert, amit követően még 5 percig tűrni kell majd a fájdalmat az asztalnál ülve mindenféle ital és tisztálkodási lehetőség nélkül. Az első három helyezett a Chilifarm által felajánlott értékes ajándékcsomaggal és további Csabi Konyhája nyereménnyel lesz gazdagabb.

A terasz és a blog történetének első ilyen jellegű rendezvényére nem csak a versenyzőket, de minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak majd, hiszen egész biztosan nagy buli lesz! A verseny burgert pedig bárki megkóstolhatja, ha meri…

A verseny burger alapjául szolgáló dupla monstrum!

Facebook esemény

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .