FLYERZ REVIEWGASZTRO

Balatonfenyvesi Angus marhából készített steaket valaki?

ZING STREET BURGER

Zing Burger csodás fogásait ma már ismertek a street food rajongói körében, a hamburger gyártó truckok pedig Budapest több pontján is fellelhetőek. Szaftos húspogácsa, autentikus szószok, friss ötletek.

Indulás:

Négy éve kezdődött a street food kalandozásuk, amikor először kitelepedtek a Főzde Fesztre.  Egy hagyományos amerikai food truckokról szóló gasztronómiai cikk adta meg az első lökést a terv megvalósítására.

Ételekről:

A hagyományos húsok mellett a világ legdrágább húsú szarvasmarhájából, a japán wagyúból is készítenek burgereket, de emellett saját balatonfenyvesi Angus marhákból és más marhafajtákból sült steakeket is kipróbálhatunk. Vannak speciálisabb ételek is, mint a sportolóknak szánt, alacsony szénhidráttartalmú hamburgerek és a marhapofával töltött fánkok. Az ital frontot a specialty kávé és saját juice erősítik.

Amit mindenképpen kóstolj meg:

Street Burger angus hússal- emblematikus darab, hiszen ezzel indult a hambis karrierjük, azóta is tartja a formáját, és nagy kedvenc.

Street Food bár/ Food truck:

A legelső truckban csak hamburger készült, ma már több helyet üzemeltetnek, és a kínálat is szélesedett. Egyre több az elosztópont, a Zing állandó nyári food truckja például a Gozsdu Udvarban és a Karavánban, míg a zárt, téliesebb étterme a Király utcában, Nádor utcában és a Széll Kálmán téren kapott helyet.

Büszkeségek:

Saját önerőből, sok munkával építették fel a mai 4 étteremet és 4 installációt magába foglaló márkát, és nagyon büszkék a ma már közel száz kollégát foglalkoztató Zing csapatra.

Fontos még tudni:

Fontos elmondani, hogy az ételek szinte minden összetevője házilag, saját kézzel készül, a zsemle bucijától kezdve a paradicsom szószig. Az ételek alkotóelemeire óriási gondot fordítanak, mindenekelőtt arra, hogy minőségi, és lehetőség szerint magyar alapanyagokból készüljenek. A lekövethetőség fontos szempont a beszerzésnél, és így a helyi gazdaságot is támogatják.

Gaszrtro rajongók figyelem, újra szavazhattok Magyarország legjobbjára! Ha Téged is érdekel, hogy ki kerül ki végül győztesként a 25 hely közül, kövesd figyelemmel a Flyerz Facebook oldalát, és ha Te is szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is az online szavazásunkon! Az eredményhirdetés március 14-én lesz a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciát követő gálaesten.

Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .