GASZTRO

A Bamba Marha burgereitől még a sokat látott hambi rajongók is lehidalnak

16252447_1654182544887575_538260294969262398_o

Már egy év eltelt mióta a Flyerz megrendezte  az első Street Food Éjszakáját,  azóta pedig ismét rengeteg új kiváló street food bár kezdte meg működését. Itt az idő hogy ismét felkerekedjünk, és megnézzük ki az a 25 vállalkozást, akik ma a legjobb ételeket kínálják a street food műfajában. Ismerkedjetek meg a Bamba Marhával és álom szerű étel költeményeikkel.

Indulás:

2015-ben néhány jó barát kitalálta, remek hamburgerek gyártásába kezdenek.

Ételek:

A fő profil a hamburger és szósz kombináció, melyet  az extrémitás és a minőség jellemez. Az alapanyagokra és a fűszerezésre nagy gondot fordítanak, hiszen a izgalmasabb összetevőkkel dolgoznak, mint a hagyományos bucikat gyártó társaik. Minden hús 14 dekás, marhanyak és faggyú keveréke, valamint a szószok mellett a zsömle is házi recept alapján készül.

Amit mindenképpen kóstolj meg:

A Big Kahuna burger kihagyhatatlan; a Ponyvaregényből jól ismert hambi az édes és sós vonal harmónikus kombinációja: grillezett ananász, teriyaki szósz és sült bacon teszik feledhetetlenné minden harapást. Szintén közkedvelt fogás a Sloppy Joe: káposztasaláta ágyon egy húspogácsa, sloppy joe ragu, gouda sajt és hagymakarikák.

 

Street Food bár/Food truck:

A Bamba Marha street food bár jelenleg három helyen is megtalálható, az Andrássy úton, a Deák Ferenc téren, és az Október 6. utcában.

Büszkeségek:

,,Elég vagány, hogy a Fashion Streeten mi nyitottunk meg első magyar hamburgerezőként!”

Fontos még tudni:

A házi szószok előtt mindenki megemeli a kalapját.  Van csípős vonallal operáló Chipotle majonéz, eredetiségével nyomuló Kávés BBQ,  A Koriander-lime majonéz, és az Uborkás-wasabis majonéz szintén különleges aromával egészítik ki a választást, de lehetőség van egészen extrémebb vonalig elmenni, mint a  Gránátalmás-ketchup.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .