Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Időutazás a Bánkitó fesztivállal

progiaji-bankito

Időpont: Július 11-14.

Helyszín: Bánk, Bánki-tó

Budapesttől egy órányira, Bánkon rengeteg programmal várnak, a Bánki-tó hűs habjaitól egy ugrásnyira. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sosem gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogyan leszel része a játéknak, és hogyan válik ettől valósággá az előadás. Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában.

Bulizz hajnalig, másnap pedig kezdd újra! Az elmúlt években mindig valamilyen aktuálisan körülöttünk lévő és a közbeszédet aktívan befolyásoló témát választottak a Bánkitó Fesztiválhoz – bevándorlás, korrupció. Idén időutazásra invitálják a fesztiválozókat: tíz évet ugrunk a jövőbe, és Bánkitó ‘28 lesz. Mit tehetsz te azért, hogy tíz év múlva olyan országban és környezetben élhess, ahol egy kicsit mindenkinek jobb, ahol mindenkinek van jövője?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..