Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionGASZTROTrend & Beauty

Bár az ünnepeknek már vége, ajándékozni mindig öröm!

zosvetleny-final-original

Lepje meg szeretteit, barátait, kollégáit a TATRATEA minikollekciójával, mely által megismerkedhet a TATRATEA hat különleges, és rabulejtő ízvilágával egy díszdobozban.

…és hogy mi is a TATRATEA

Meg sem próbáljuk a TATRATEA ízvilágot szavakba önteni, Neked kell mindezt felfedezned.
Fogyaszthatod tisztán, hűtve, vagy jéggel. Ellenben az igazi zamatát akkor érzed meg, ha 1,5 dl forró vizet, vagy teát öntesz 0,5 dl TatraTea-hoz. Továbbá nagyszerű alapot biztosít kevert hosszú italok készítéséhez, akár kólával, tonikkal, sprite-tal, vagy teával társítod is, egy szelet citrommal megbolondítva.

A TATRATEA egy egyedülálló, tea alapú, gyógynövényekből készült finom likőr, mely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A termék alapját kivételesen tiszta alkohol képezi, melyhez első osztályú fehér és fekete tea, hegyi gyógynövények esszenciája, gyümölcskivonat és gyümölcspárlat hozzáadása kerül. Az ital teljességéről a valódi cukor és a tiszta, hegyi forrásvíz gondoskodik.

www.premiumdrinks.hu; www.tatratea.hu; www.tatratea.com

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..