Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Bátor debütáló salakmotorosok a Speedway világában!

Screen Shot 2018-06-08 at 13.17.45

Sebestyén Peti és Léderer Ákos is motorra pattant az új sorozat tiszteletére.

 

Elindult a vadonatúj Monster Energy FIM Speedway of Nations páros bajnokság, melyet kizárólag a Spíler1 Tv közvetít Magyarországon. Az idén debütáló sorozatban 15 nemzet szerepel,  amely csapatonként 2 felnőtt versenyzőt és egy 21 év alatti tartalékot indít a sorozatban. A selejtezőben induló 14 ország párosait két részre osztották, így alakult ki a két, egyenként 7  nemzetet felvonultató elődöntő.

Ezek során nagy csatában és látványos előzésekkel a következő párosok jutottak tovább: az első selejtezőből Oroszország, Németország, Dánia a másodikból  Svédország, Anglia, Ausztrália párosai csatlakoztak a házigazda lengyel duóhoz a június 8-9-i,  Wroclaw-ban megrendezésre kerülő döntő mezőnyéhez. A spíleres Grand Prix közvetítés során jól összeszokott Molnár Ariel- Léderer Ákos páros közvetíti a nemzetek kupa sorozat összecsapásait.

A Spíler MotorsportHD a döntő beharangozásához különleges videóanyagot forgatott, amelyben a salakmotor kommentátora Léderer Ákos, és a MotoGP szakkomentátora, Sebestyén Peti, Molnár Ariel tanácsaival felvértezve életükben először kipróbálták a salakmotorozást.

A forgatásának a gyulai salakmotor pálya adott otthont, ahol jelen volt Magosi Norbert országos bajnok  és Benkő Roland versenyző is, külön köszönjük Szilágyi Sándor segítségét a videó létrejöttéhez!

A nemzetek kupája döntője, szombaton 19:00-tól lesz látható a Spíler1 TV műsorán!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..