Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

By Beans Coffee – kávéház kalandoroknak!

BYBEANS nyitó

Két lehetőséged van: az egyik, hogy reggel lefőzöl otthon egy kávét és megiszod. A másik, hogy beugrasz a Hold utcai vásárcsarnokba és a Belvárosi Piac legvagányabb helyén, a By Beans Coffee-ban készítenek egyet. Onnantól kezdve csakis ott akarod majd bevinni a napi feketét. Nem csak a steampunk hangulat teszi ezt – habár a hely szelleme valószínűleg megigéz, ahogyan Erika és Ádám, a baristák profizmusa is.

Ez a hely új lendülettel tört be a magyar kávéplaccra: a Per Nordby skandináv kávépörkölő karakteres ízeivel és egy stílussal, melyet könnyen meg lehet szeretni. A szabadság érzetét hozta; a lehetőségekét, hogy a kávézás ne szimplán kávézás, de egy bizsergető, észvesztő, karakán kaland legyen. Előre szólunk, a srácok tényleg őrültek – de a lehető legjobb értelemben; továbbá jelezzük, a jégre húzott Espresso Tonic és Strudel Hugó rétesei valószínűleg függőséget okoznak majd. Fogadunk?!

Cím: Hold utca 13., Budapest, V. kerület
Nyitva tartás: Hétfő 7:30-17:00; Kedd-Péntek 7:30-18:00, Szombat 8:30-16:00, Vasárnap ZÁRVA
Elérhetőség: +36 70 624 6200
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 június/júliusi számában is!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..