Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Beerside – sörözés ínyenc módra

beer5

Nem is gondolnánk, hogy az elmúlt években milyen sikké vált az igényes kézműves sör fogyasztása. A borsznobok korszaka lejárt, az uralmat átveszik a gazdag ízvilágú, habos, a barna és az arany minden árnyalatában játszó frissítő és szívet-lelket melengető sörök.

A BEERSIDE oldalán barangolva bejárhatjuk a legkülönfélébb sörök világát, méghozzá úgy, hogy szinte érezzük, ahogy elégedetten szisszen a doboz a kezünk alatt vagy csattan a kupak a nyitótól megfeszülve. Olyan ez, mintha egy webshopnyi sörmennyország tárulna elénk egy kattintással. Ha Gombóc Artúr ezt a fenséges nedűt imádná oly nagyon mint a csokoládét, biztos, hogy teljes extázisban sorolná a spontán-, felső- és alsó erjesztésű kincsek tárházát. Van itt ízesített, sima, édes-savanyú, gyümölcs sör, markáns ízvilágú, skót, dán, észt, svéd, holland, amerikai, fanyar, erősen szénsavas, édeskés, kesernyés, szűretlen, búzasör, fehérsör, barnasör, ilyen-olyan alkohol tartalmú, alacsony és magas maláta illetve komló tartalmú… és még sorolhatnánk napestig több mint 30 főzde, több száz fajta sörtípusát a nagyvilágból.

A prémium sörök széles választéka így a legkülönbözőbb tájakra repíthet el bennünket olyan kisüzemekbe, ahol mondhatni az élet vizét palackozzák a szakemberek gondosan válogatott alapanyagokból és a legkülönfélébb technikákkal készítve. Az itthon szinte elérhetetlen, csodaszámba menő finomságok így végre az asztalunkra kerülhetnek, hogy aztán minden korttyal közelebb kerüljünk a beteljesedéshez.

A folyamatosan bővülő termékpalettát szinte lehetetlen nyomon követni, így az ember jobb, ha minél gyakrabban megjutalmazza magát egy-egy üveg különlegességgel. A webshop mellett egyébként a BEERSIDE nagykereskedést is üzemeltet, így egyre több étterem, szórakozóhely és más forgalmazó polcain is rálelhetünk a “boldogság aranyló cseppjeire”.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..