Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

BELSŐ SÁV, a motorsport emberi oldala – Új műsor a Sztráda Rádión

Tóth Krisztián Márk

Amint azt már megszokhattátok, mindig valami újdonságon, egyedi tartalmon törjük a fejünk. Mostantól kéthetente szerdánként 17-18 h-ig a motorsport rovatszerkesztőnk segítségével a magyar és nemzetközi autó/motorsport bugyraiba – többek között a Flyerz Magazinban is megírt tartalmakba – fogunk alámerülni a Sztráda Rádión.

Igyekszünk a témában eddig nem tapasztalt formában megszólalni, a száraz szakmaiságot leredukálva betekinteni a kulisszák mögé – legyen szó Forma-1-ről, Michelisz Norbiról, vagy bármilyen más benzingőzős őrületről. Aki a volánt keményen a belső sávban tartja majd, ő a Forma-1-ben és számos sorozatban médiásként jelenlévő kollégánk, Tóth Krisztián Márk szabadúszó sportújságíró lesz.

Krisztián érdekes pályaívet írt le eddig, hiszen a „másik oldalról”, a lelátó tömegéből küzdötte fel magát a legfelsőbb szintekig. A BELSŐ SÁV a sportág minden szegletéből meghívott stúdióvendégeivel, válogatott zenéivel a tartalmas szórakoztatást és az ingerküszöb átütését tűzte kockás zászlajára.

Hogy TI is lássátok, nem csupán a labda tud gyorsan pályára gurulni!

Első vendégünk a nemrégiben sporttörténelmet író Volentér Balázs autóversenyző – szerdán 17 h-tól Belső Sáv, gyorsuljatok Velünk!

 

Fotó: Nyolczas Csaba

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..