Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Belvárosi Baywatch a Gozsduban

summer2

Hunyd le a szemed a beton rengeteg közepén és ébredj a Gozsdu udvar falatnyi paradicsomában a hétvégén, ahol deszkáikkal ellenállhatatlan kockahasú szörfös félistenek és a tenger kerek popsijú lányai árasztják el a Pivo & Bart falatnyi fürdőruhában. Megnyugodhatsz, mert amit majd ott látsz most pénteken, az nem délibáb és nem a forró belvárosi aszfalt játéka a képzeleteddel! A Baywatch életérzés a fehér homokkal, a vízparti feelinggel, a legdögösebb csajokkal és legszívdöglesztőbb pasikkal költözik a Pivo teraszára!

Hagyd, hogy kicsit megmentsünk, ha mástól nem is, de a nyár hőhullámaitól frissítő koktélokkal és hűsíő limonádékkal. Engedd, hogy a táncparkett tengerének partjáról figyeljenek szexi vizimentőink, miközben DJ GEM-B kapitány kormányzása alatt ringatunk mint egy partyhajó a hip-hop és R’n’B zenehullámait lovagolva.

Ne feszengj és ne tervezd órákig az outfited! Hölgyek, csak kapjatok fel egy bikini felsőt forró nadrággal és mutasátok meg, mivel áldott meg a jóisten – nem csak titeket, de minket is! Urak, itt az ideje felfedni az egész télen át kemény munkával készülő izmokat, mert most a Pivoba elég egy short és egy trikó – ami úgyis lekerül a party végére, mert jól felforrósítjuk a hangulatot.

Egy szó mint száz, csapjunk bele a nyárba a Pivo Summer Opening partin!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..