Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Belvárosi Tánciskola – Ahol a tánc élményéből mindenkinek jut

tukormuhely_tancstudio

Lépj egy világba, ahol a főszerepet a tánc szerelme játssza! Nem az számít, mennyire vagy tehetséges, vagy éppen sete-suta, sokkal fontosabb az, hogy leküzd önmagad korlátait, akarj táncolni és élvezd azt a felszabadultságot és örömet, melyet a tánc élménye nyújt. Elköteleződnöd sem kell és hidd el: szó szerint megér egy próbát!

A Belvárosi Tánciskolában egy zsebkendőnyi táncos mennyországba csöppentünk, ahol a hangsúly nem a versengésen, a profik tömeges képzésén és a csillogó trófeák megszerzésén van, hanem 10%-ban az alap technikai elemek elsajátításán és 90%-ban emberi gátlásaink feloldásán és a tánc élvezetén van.

A kiscsoportos és magán táncórák segítenek alap mozgáskultúránk fejlesztésében, a lépések elsajátításával pedig javíthatjuk közösségi életünk minőségét is táncos eseményeken való aktívabb és bátrabb részvétellel, illetve kamatoztathatjuk tudásunkat életünk olyan fontos napjain, mint például az esküvőnk.

Egyik legnagyobb előnyük a rugalmasság, mely az egyénre szabható tanfolyam tervvel és a tánciskola kitelepülési opciójával lehetővé teszi azt, hogy feszített időbeosztásunk mellett is igénybe vegyük exkluzív szolgáltatásukat, akár munkahelyünkön kollégáinkkal együtt. Az oktatáson való részvételt könnyíti, hogy nem kell párt keresnünk, ugyanis profi-amatőr felállásban, hivatásos táncosokkal gyakorolhatunk az órákon. Mindezt egyébként a minőség tükrében kedvező áron nyújtják.

Legyen tehát szó esküvői produkciónkra való felkészülésről, vagy a mindenhol kamatoztatható Rock And Roll, esetleg West Coast Swing lépések elsajátításáról, a Belvárosi Tánciskola a tökéletes választás!. Fő elvüket pedig soha ne feledjétek: “Fontosabb csinálni mint jól csinálni!”

 

Cím: 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 21.

Nyitva tartás: H-V 07:00-23:00

Elérhetőség: +36 30 996 89 02 | koffer@tancsuli.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..