kozos fa_Fotor_Fotor

A tánc a mozgás egyik legélvezetesebb, és nem mellesleg legszórakoztatóbb formája. Arról nem beszélve, hogy csakúgy, mint a dinamikus mozdulatsorokból álló sportok, a tánc is növeli az állóképességet, de helyre rakja az életkedvet is. Szóval érdemes néha „topogni” járni – ha pedig nem vagy táncos lábú típus, mi tudunk egy helyet, ahol majd azzá válsz!

Tudjuk, nincs időd semmire. Nekünk sincs, káosz minden egyes napunk. De néha muszáj lazulnunk egy kicsit, a fáradt gőzt pedig egy jó buliban a legegyszerűbb kiengedni. Ott viszont nagy eséllyel táncolni kell! Ekkor jön a második kifogás: hogy gátlásos vagy, igaz? Tiszta sor, ugyanezt érezzük mi is. Félünk a kudarctól; hogy összeakadnak a lábaink, vagy esetleg rálépünk egy másik lábra… és ez pont elég, hogy elmenjen a kedvünk ettől az egésztől.

Van egy jó hírünk. Igazából több is. A Belvárosi Tánciskola ugyanis az összes olyan problémát megoldja egyszerre, ami addig visszatartott minket a táncoktatástól. Mondjuk az előnyöket:

1. Nagyon könnyen elérhető, a Blahától pár perc sétára vár minden táncolni vágyó jelentkezőt két kisebb, és két nagyobb teremmel.

2. Bármi is legyen a cél, segítenek. Ha esküvőd lesz, vagy céges rendezvény, és meg szeretnéd mutatni a többieknek, hogy nem csak az irodában vagy jó választás, itt megtanulhatod az alapokat (is). De szuper csapatok alakulnak ki az oktatások során, így hobbiként és szórakozási lehetőségként sem utolsó ötlet ide járni!

3. Nem is tudjuk, miért nem ezzel kezdtük, beszéljenek helyettünk a számok. Négy óra elegendő az alapszinthez, hogy egy retro partiban ne a parkett szélén feszengj a poharadat markolva. Ha párban jelentkeztek magánórára, húszezerből már meg is vannak az alapok kettőtöknek. Egy egész estés szórakozás sokszor meghaladja ezt az összeget, a négy alkalmas oktatásod pedig még ezen belül van. És akkor megtanultad ropni a legjobb rock ’n’ roll nótákra. Vagy nem jön be a retró? Sebaj! A fő vonal a rock and roll, de ha a modern stílust pártolod, válaszd a west coast swinget! Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy az élmény megfizethetetlen – a Belvárosi Tánciskola viszont megfizethető!

+1 Megvan a választási szabadságod. Ha szeretnéd, akkor egy adott koreográfiát tanítanak meg. Ha nem tudod leküzdeni a kezdeti gátlásaidat, magánórákat vehetsz, rugalmas időpontokban. Ha pedig társasággal mennél, a kiscsoportos órákon egy vidám hangulatú „házibulin” vehetsz részt. Ez utóbbit veheted biztosra, ugyanis vannak saját szervezésű belső bulik: ezeken letesztelheted magad, és még a ruha miatt sem kell aggódnod, ugyanis nagyon vagány saját darabokra tehetsz szert!

Ha már megvan a szilveszteri buli helyszíne, de a tánccal még hadilábon állsz, keresd a Belvárosi Tánciskolát a lenti elérhetőségeken. Még van majdnem két heted, ez alatt kétszer is lehet belőled Fred Astaire!

Irány a parkett – akár egyedül is, mert az órán táncpartnerre találsz!

Cím: Rökk Szilárd u. 21., Budapest, VIII. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 7:00-23:00
Elérhetőség: +36 70 501 6263
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Média MOVE! by Flyerz kiadványában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .