FLYERZ REVIEW

Berlini klubhangulatot hoz a Watergate kiadó a Cinema Hallba

Watergate 1

Teljes körű elektronikus zenei ünneplésre érkezik Budapestre a legendás klub csapata.

A Berlinben található Watergate Club-ot, mely 2002 óta színesíti a német főváros elektronikus zenei kultúráját. A különleges mennyezeti led sorral rendelkező klub szabályai közé tartozik a felelősség teljes 21 év kor feletti részvétel és az, hogy nem lehet a tánctéren fotózni, videózni, ezzel elősegítve azt, hogy csak a zene tiszta élvezetének szenteljük az ott eltöltött időt.

A klub 2008-ban kiadóvá is alakult, ahol előbb mixalbumok, majd önálló kiadványok is megjelentek, jelennek meg a mai napig is. A Watergate Records 10 éves fennállását azzal a világ körüli turnéval teszi idén felejthetetlenné, hogy a klubhoz és kiadóhoz kapcsolódó fellépőkkel számos világvárosba szerveznek Watergate Label Showcase bulikat, melyek között Budapest is szerepel október 11-i dátumra.

A helyszínül választott Cinema Hall tökéletes helyszíne lesz ennek az eseménynek, amin nem csak a Watergate-et, hanem a berlini fel leomlásának 30 éves évfordulóját is emlékezetessé teszi majd a három fellépő formáció, az Adana Twins, az Extrawelt, a Tiefschwarz-ból Basti.

A Tiefschwarz ráadásul a kiadó egyik legtermékenyebb produceri párosa, úgyhogy egész sok WG zenét hallhatunk majd tőlük, a többiek pedig hozzák különleges hangzásvilágukat, melyet most itt próbálunk bemutatni 3 korábban rögzített felvételen.

ADANA TWINS

EXTRAWELT

TIEFSCHWARZ

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .