etterem_kep

Van egy személyes kedvencünk, ami a házhozszállítást illeti. Ha éppen arra (a Viola utca felé) járunk – és volt már erre példa –, szívesen huppanunk bele a Big H Pizzéria hívogató foteljeibe, de nem szégyenlősködünk, ha házhoz kell rendelnünk a vacsorát (is). Ez a hely a mi jószívű, bőkezű olasz nagybácsink. Az a fajta, akitől szívességet kérni (hogy hozzon nekünk egy laktató menüt) nem hogy nem ciki, de visszautasíthatatlan ajánlat!

Na, erről beszéltünk – Te ellenállnál egy ilyen gőzölgő csodának? Csak mert mi nem…

Nézzük csak, miféle kínálattal találkozhatunk IX. kerületi kedvencünk étlapján. Ott van a pizza – nem csak 32 és 45 centis változatban, de menüben is. Nem könnyű ezen túllépni (a vékony, ropogós tésztán és a kedvünkre válogatható feltéteken), miután a honlapon is ennek mozgó képe ég bele a retinánkba a gőzölgő, olvadozó sajttal. Átböngészve az étlapot könnyen a bőség zavarával találhatjuk szembe magunkat, ugyanis eljutunk az igazi amerikai burgerekhez. Ezeket kóstolva biztosak lehetünk a pikáns, buciba illő chipotle szószban, a laktató mennyiségben és a szaftos szín marhahúsban.

Egy – egészen elképesztően – finomnak ígérkező hambi a Big H Pizzériától…

Azt hinnéd, a pizza és a hambi egy idő után unalmassá válik. Megnyugtatásul közöljük, hogy ezt a repertoárt nem zongorázod végig egykönnyen! Mert ha a fentieken túl vagy, jöhetnek a kemencés sültek, frissensültek, spagettik! Nem beszélve arról, hogy nem mindennapi köretekkel, salátákkal egészítheted ki megrendelésed! Az édesburgonya, a garnélás saláta vagy a cékla itt teljesen magától értetődő. Ahogy a rendhagyó édességek: a mogyoró- és áfonyakrémes minigombócok és palacsinták is! Tudjuk – mostanra hangosan korog a gyomrod. Megértjük, mi már túl vagyunk ezen. Mi rendeltünk, most rajtad a sor, hogy elmondd mit kívánsz; és a Big H mattfekete, arany feliratos autója már szállítja mostantól már a XI. kerületben is!

Mattfekete villámmal érkeznek a finomságok a Big H-ból! 😉

 

Cím: Viola utca 48, (IX. ker.), Kocsis utca 5. (XI. ker.)

Nyitva tartás: Hétfőtől Vasárnapig 11:00 – 23:00

Elérhetőség: + 36 1 788 8777, +36 30 7 888 777

WEB

Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin szeptember-októberi számában is!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .