hairstyle-hair-wedding-bride

Közeleg az éves kimenőd, vagy az esküvőd napja, te meg ott állsz idő és ötlet híján, igaz? A Big Moment stábja tudja, mit érzel! Pont ezért vannak: hogy amikor kell, egyben legyen a hajad és a sminked, csillogjon a manikűröd. De jobbat mondunk! Nem csak Téged, az egész családot vállalják: a pasidat, a családtagjaidat és a gyereket is! Ha ötleted sincs, hogyan juss el a számodra fontos pillanatig egy tisztességes idegösszeroppanás nélkül, hívd a szupercsapatot!

Ők ott teremnek és varázsolnak: rendezett szakállt, pompás kontyot-hajkoronát, szolid sminket és gyönyörű körmöket. Amíg pedig a többiek szépülnek, Te akár le is dőlhetsz, a masszőr a stresszt megoldja. Neked csak annyi a dolgod, hogy tündökölj. Ugye, milyen jól hangzik? Hát még a lányok bizonyítványa: számos továbbképzés, neves iskola és gyümölcsöző kooperáció áll a hátuk mögött, szóval nem ma kezdték, ne aggódj. Nálad egy dolog legyen: egy – akár halovány – elképzelés, és a Big Moment telefonszáma! A többi el van intézve!

Cím: Paulay Ede u. 19., Budapest, V. kerület
Elérhetőség: + 36 70 619 4488
WEB
Facebook

 

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 április/májusi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .