FLYERZ REVIEW

A bizonyíték, hogy a budapesti tavasz TÉNYLEG LÉTEZIK! – Tavaszváró képek fővárosunkról

backpackbudapesthu_margitszigetwww.backpackbudapest.hu

Akárhányszor kapcsolok TV-t vagy rádiót, minden alkalommal azt hallom: „még egy hetet várnunk kell a jó időre…”, és ezt már nagyon unom. Kicsit olyan a hangulatom ettől a „mégegyhét”-től, mint amikor a Pénznyelő című filmben Tom Hanks körülbelül negyvenedszer teszi fel a kérdést: „Mikor lesz kész?” (a ház felújítása), és mindig azt a választ kapja: „Két hét!”. Vagyis sosem. Sosem lesz jóidő, sosem lesz tavasz… de legalábbis addig simán megőszülünk.

Nem baj, mert hála a világhálónak és a tehetséges magyar fotósok táborának ilyenkor le tudok ülni a gép elé, hogy legalább felidézzem milyen volt a friss tavaszi szellő, a rügyek a fákon, a virágba borult parkok. Jó lenne már ott tartani, hogy nem kell egyszerre három zoknit felvennem és a legmagasabb fokozaton „bömböltetni” a konvektort. Biztos eljön ez is. Csak győzzem kivárni, de addig is nosztalgiázzunk egy picit a szép, tavaszi Budapest képeivel: nézzétek meg Mag Veronika, Halász Boglárka, Nagy Szabolcs és Markovics Gábor gyönyörű fotóit.

Markovics Gábor fotója/Ripost
Markovics Gábor fotója/Ripost

A borítókép forrását itt találod.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .