Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Bloom Coffee – nyomós ok a kávézásra

Bloom Café

A Bloom Coffee nem oly rég nyitott meg Budán, de máris számtalan hű követő lesi mindennapjait. Indokot ugyan nem sűrűn kell találnunk egy csésze minőségi kávé vagy tea elfogyasztására, időt viszont annál inkább. A Szalag utcai specialty kávézóban eltöltött rövid vagy ráérős fél óra-óra után ezeket az alkalmakat már igényelni fogod. Egyrészt a rendhagyó ízvilágot felvonultató világos pörkölésű espresso alapú-, és filterkávék miatt (választhatsz például La Cabra, April-, és Bonanza Coffee Roasters termékek közül), másrészt a selymes ízű, különleges Harney & Sons teák miatt. És akkor az ebéd menüt és az adalékmentes péksüteményeket és szendvicseket még nem említettük.

Itt olyan speciális kínálatra számíthatsz, melyből otthon is szívesen szemezgetnél a családnak. Na és ott vannak az egyedi, porcelán elviteles Bloom csészék! Találd meg a személyiségedhez illő kávét és kérd a kóstoló menüt, fehéren-feketén!

Cím: Szalag utca 30., Budapest, I. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 7:30-18:00, Szombat-Vasárnap 10:00-18:00
Elérhetőség: +36 20 261 8931
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 december/januári számában is!

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..