FLYERZ REVIEW

A BorMozi szintet lépett, itt a PálinkaMozi!

bormozi-palinkamozi

Azt már korábban is láthattuk, hogy a borok és filmek párosítása jól működik. Miért ne lenne nyerő páros a pálinka és a mozi? Ilyen még nem volt, de kísérletek bizonyították, hogy nincs akadálya az együttműködésnek.

Párlat és Film, a nyerő páros!

Közösségileg kerülhetünk „tüzes” hangulatba, ezzel együtt megtapasztalhatjuk a finom magyar pálinkák zamatát, tartalmas filmekkel együtt. A program egy igazi kikapcsolódást nyújtó filmmel debütál, a Veszett a világgal. Az eseményre a belépő 3500 Ft-ba kerül, mely tartalmazza a pálinkákat és a filmnézést.

A részletek

Időpont: 2017. április 22-én, szombaton, 18 órakor

A szokásos helyszínen: Vinopiano Borbár, Bp., IX. ker. Tűzoltó utca 22.

Pálinkák: Agárdi Pálinkafőzde és a Schiszler pálinkák

A Film: Veszett a világ (1990) – rendezte: David Lynch (amerikai, mb.)

A pálinkák

Az Agárdi Pálinkafőzde és a Schieszler pálinkák garantálják, hogy megváltozzon a pálinkákról kialakult képed. Ezek nem azok a kerítésszaggató italok melyeken jobb minél hamarabb túlesni. Mi olyan pálinkákat mutatunk majd be, amelyeknek minden cseppjében ott vannak a zamatos gyümölcsök és a főzési technológia bársonyosra párolja őket. Ezek a gyümölcsök nem a fa alól kerülnek összeszedésre, hanem a legideálisabb állapotban szedik le őket. A valóban minőségi pálinka egy másik világ, fedezd fel velünk.

A mozi

Amikor Nicolas Cage még fiatal suhanc volt és David Lynch még nem veszett el az útvesztőjében. Ebből a találkozásból született egy igazi kis tüzes roadmovie, a szabadságról, szerelemről, bűnről és bűnhődésről. Mindezt fűszerezd egy csipetnyi őrülettel és misztikummal és máris kész az elképesztő utazás. Amelynek a végén a főszereplő felnő és felelősséget vállal? Vagy a bűn útjára lépve szakít az igaz szerelemmel? Nem tudjuk még, (na, jó, nem mondjuk el) de a pálinkákkal tüzesítve egy olyan élményben lesz részed, amiben még nem volt.

ELŐREGISZTRÁCIÓ

A szervezők kérik a PálinkaMozi rajongókat, hogy előre fizessék be a részvételi díjat (3500Ft/fő) a következő számlaszámra.

A megjegyzés rovatba írjátok be, hogy „PálinkaMozi” és NÉV+ 1, 2, 3…

Adatok: VinoPiano KFT

Budapest Bank
Számlaszám: 10102103-38071100-01003000

ÉS AMIKOR ELUTALTÁTOK A RÉSZVÉTELI DÍJAT, AKKOR ÍRJATOK EGY E-MAILT ERRE A CÍMRE: borkandur@gmail.com

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .