Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébPROGRAMAJÁNLÓ

BREAKING – Bővül a Let’s Dance csapata

alan2

Péntek 13 a KRAFT-ban biztos szerencsét hoz majd azoknak, akik ezen a mágikus pénteken a legfinomabb muzsikákra vágynak. A Let’s Dance kis dj családja egy újabb érdekes zenei színfolttal bővül. DJ Alan ettől a héttől csatlakozik a rezidens Revolution és NASH, valamint a partisorozat estjein igen sokat vendégeskedő Ben Jr triumvirátusához.

A fergeteges kvartet repertoárja így kibővül a reggeaton és a latin dallamok stílusával, melyek biztosan felrázzák majd az amúgy is rázós, riszálós, keverős éjszakát és a szenvedély dallamai felpezsdítik egy kicsit a legtáncosabb éneteket. A perui korong zsonglőr fergeteges videóit egyébként megtekinthetitek oldalán is, melyekből jöjjön egy kis ízelítő, hogy mindenkiben beindítsuk azt a risza masinát!

Ha eléggé felfűtöttük a hangulatod, akkor pedig nincs más hátra, mint velük tartani most pénteken és felperzselni a táncparkettet!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..