Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Bubba’s Downtown – tengernyi jó falat!

CSV_3776

A hal finom. A hal különleges, a hal a barátod. Különösen érvényesek ezen állítások a – mindenféle – tengeri fajtákra és sósvízi herkentyűkre, hiszen nem csak az egészségednek tesznek jót, hanem a lelkednek is. Bubba kapitány ezért nyitotta újra kapuit a belvárosban: hogy kedvezzen Neked! Újra engedhetsz tehát a csábításnak, hogy kiélvezd a rózsaszínre grillezett lazacsteak minden falatját.

De elnassolhatsz egy adag aranybarnára kirántott friss tintahalkarikát, esetleg ropogósra sült szardíniát is, vagy megadhatod a módját – és magadat – a lassú gasztronómiai gyönyörnek, a homárnak. Megunni az étlapot soha nem fogod, a közel nyolcvanféle tengeri és édesvízi étel úgysem hagyja majd nyugodni a fantáziádat. Ha pedig mégis másra vágynál, vállalj be egy klasszikus marha burgert, nem fogsz csalódni! A lényeg, hogy menj el a Bubba’s Downtown-ba, és lazulj – mint hal a vízben!

Cím: Papnövelde utca 10., Budapest, V. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök 11:00-22:00; Péntek-Szombat 11:00-23:00, Vasárnap 11:00-22:00
Elérhetőség: +36 30 967 7119
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 június/júliusi számában is!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..