bujaság

A farsangi időszak a vidám lakomákról, bálokról, vigadalmakról szól, aminek a vége a farsang farka, vagyis a karnevál. A világ számos pontján rendeznek ilyenkor hangosabb vagy halkabb ünnepélyeket, hogy méltón búcsúzzanak a téltől. A velencei híres karnevál a gyönyörű maszkokról, a szemkápráztató báli ruhákról szól. Rióban ilyenkor az ezer színű tollak veszik át az uralmat, és a strasszból kirakott falatnyi melltartók és bugyik, vagy legalábbis annak látszó darabok váltják fel a ruhák szerepét. Magyarországon pedig az óriási subákat és maszkokat viselő Busók jönnek el, hogy az ünnepség végén máglyát gyújtsanak és elégessék a telet.

Persze a hagyományok mellett igen csábító gondolat maszk mögé bújni, vagy épp felvenni egy másik szerepet a farsang kedvéért. A város ilyenkor megtelik bujasággal, hiszen kinek ne korbácsolná fel az érzékeit, ha egy gyönyörű nőnek csak az igéző szemét és érzéki száját engedné láttatni egy maszk.

De persze nem muszáj álarc mögé bújni, már az is vicces lehet, ha az ember csak úgy szimplán beöltözik. Nincs is annál nagyobb móka, ha összecsődíted a barátaidat, és egy előre kitalált téma alapján mindenki beöltözik… mondjuk valamilyen állatnak!

A farsang persze nem csak az óriási evésekről és a mulatozásról szól. Komoly dolgok is történtek ebben az időszakban, ugyanis régebben ilyenkor választották ki a fiúk a menyasszonyukat, és tartották meg az esküvőt is!

Persze, ha most mégsem vennéd ilyen komolyra a figurát, és maradnál az érzelem felkorbácsolós résznél, akkor ne légy mulya, legyél buja és szombaton irány a Club PLAY, mert most a belépőd mellé nem csak korlátlan alkoholfogyasztás jár, hanem igazi karneváli hangulat is szamba táncosokkal és élő szobrokkal.

★★★★ PLAY Carnevale & Free Alcohol Party ★★★★

KORLÁTLAN ALKOHOLFOGYASZTÁS:
Az akcióba nem tartoznak bele az alkoholmentes italok!
A sima belépő megváltásával az alábbi italok közül lehet korlátlanul fogyasztani
Whiskey: Ballantine’s Finest, Johnnie Walker Red,
Jack Daniel’s, Jim Beam
Rum: Bacardi Superior, Malibu
Vodka: Russian Standrad, Szikra, Absolut Vodka
Tequila: Jose Cuervo
Gin: Bols Gin, Gordon’s Gin
Likőr: Baileys, Fütyülős Pálinka
Keserűlikőr: Unicum, Jägermeister
Vermut: Martini Dry, Martini Bianco
Sör: Heineken
Bor: Varga Pincészet – Olaszrizling, Rozé, Kékfrankos
Pezsgő: Törley Charmant Doux

★ Belépő:
Hölgyeknek: 1500 HUF
Uraknak: 2500 HUF
VIP: 5000 HUF – melyből 2000 HUF lefogyasztható (a VIP jegyre nem vonatkozik a “korlátlan alkoholfogyasztás” akció)

★Infó vonal/Infoline: +3620-489-91-38
★Asztalfoglalás/Table reservation: +3620-489-99-39

★Birthday infoline: +36 30 247 33 45
★Dress Code: Cool & Elegant
★A beléptetés jogát fenntartjuk

Oszd meg a buli legjobb pillanatait a Club Play Instagramján a #clubplay #clubplaybudapest hashtag-ek használatával!
instagram.com/clubplaybudapest/

CLUB PLAY

Budapest XI. ker., Daróczi út 2.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .