nemo

A budai NEMO Fish & Chips & Salad Bar négy éve töretlen sikerrel kínálja különleges, mindig friss alapanyagokból készült halas fogásait. Náluk prémium minőséggel találkozhatsz bármely halas burger, Fish & Chips, wrap, quesadilla vagy pizza választásakor. Amennyiben ügyelsz az alakodra és egészségedre, megtalálod a neked való salátákat, glutén- és laktózmentes ételeket, legjobb hal és saláta párosításokat is.

A Lövőház utcai étteremben látványkonyhán nézheted végig, hogyan grillezik és készítik el az általad választott különleges csemegéket. A NEMO-ban a minőség és az egészség mellett garantáltan olyan ízélménnyel találkozol, amit sokáig nem felejtesz el. Halas ételeik mára már klasszikussá vált NEMO stílusban készülnek, ahol a grillezett vagy bundázott halhús különleges zamata összeolvad a friss saláták és ínyenc szószok pikáns együttesével.

A legfontosabb számukra, hogy a betérő vendégek jól érezzék magukat a NEMO-ban, amíg megpihennek az étteremben. Ezt a hangulatot folyamatosan frissülő étlapjukkal, a Nemzeti Hetek alatt a különböző országok gasztronómiai fogásainak megismertetésével és kedves felszolgálók figyelmességével igyekeznek megteremteni. Nagy megtiszteltetés volt, hogy a NEMO-hangulat még a hazánkba látogató amerikai világsztárt, Ashton Kutchert is megfogta, akinek mindennapos törzshelyévé váltak nyári ittartózkodása alatt.

A NEMO több mint egy vállalkozás vagy egy üzlet – közösséget építenek, ahol mindenki felszabadultan töltheti el szabadidejét. E törekvésük sikere akkor vált leginkább nyilvánvalóvá, amikor a 2015-ös Lövőház utcai étterem beázása után több százan adakoztak a téglajegy akció keretein belül. Így sokkal gyorsabban sikerült újra kinyitniuk, amire azóta is hálás szívvel gondolnak vissza.

A Kedves Hétfő nevezetű havi programon a 2. kerületi önkormányzattal és családsegítő központtal való együttműködésben invitálják meg egy ingyenes háromfogásos ebédre a kerületben élő időseket. A finom ételek mellett a kedves kiszolgálás és az a pár órás együttlét az, amiért újra és újra visszatérnek hozzájuk. Ugyanezért rendezik meg évente többször teltházas borvacsoráikat is, ahol a finom ételekkel és a Kovács Antal sommelier által kínált egyedi kézműves borokkal való megismerkedés mellett új és szoros ismeretségek köttetnek.

Ha még nem jártál náluk, több fesztiválon is találkozhattál velük, például a Szigeten vagy akár a Budapest Parkban. Ezeken az alkalmakon a NEMO fesztivál kínálatával ismerkedhettél meg, a különlegesebb és egyedibb fogások a Lövőház utcai étteremben vagy házhozszállítással várnak rád. Minden hal- és egészséges életmód rajongót szeretettel várnak és invitálják őket, hogy csatlakozzanak a NEMO-család egyre bővülő közösségéhez!

A Street Food Éjszakája (2017. november 17.) alatt a Fish&Chipset vagy a NEMO burgert egy pohár limonádéval/csapolt Fóti Pils-el és egy fehércsokis pohárkrémmel most 40% kedvezménnyel kóstolhatod meg!

Az étteremben 10% szervízdíjat számítanak fel.

Az akció mértéke: -40% 4.170 helyett = 2.500 Ft

Házhozszállításban minden burger mellé ajándék krumplit, a Fish&Chipsek mellé pedig ajándék fehércsokis pohárkrémet adnak.

NEMO Fish & Chips & Salad Bar
www.nemohazhoz.hu
Az étterem címe: 1023 Budapest – II. ker, Török utca 8.
E-mail: nemohazhoz@gmail.com
Telefon: +36 1 610 00 00, +36 70 390 7906

Nyitvatartás: H-V: 10.30-22.30
A nyitvatartás a Street Food Éjszakáján 1 órával tovább tart!
Lövőház utcai étterem: 23.30, konyha zárása: 23.00
Házhozszállítás 23.20-ig rendelhető

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .