IMG_1531437784561_Fotor

Azt szokták mondani: a pénz nem csak, hogy nem boldogít, hanem az ember általában megőrül tőle, mert képtelen a gazdagságot kezelni. Mi meg azt mondjuk, hogy nem baj, azért mi mégis kipróbálnánk a dolgot.

Ugyanez vonatkozik részünkről a limuzinos városjárásra is. Mert amikor elmegy mellettünk egy vonathosszúságú luxuslimuzin, ablakain kihajoló, kiabáló lányokkal/fiúkkal, akkor többnyire dorgálón nézve ingatjuk a fejünket. De valljuk csak be itt és most: azért mi is kipróbálnánk legalább az életben egyszer ezt az érzést. Mert a 15 perc hírnév mindenkinek jár! Pláne, hogy a Budapesti Limuzinnál ez a hírnév akár több mint egy óra hosszáig is nyúlhat! És még az sem zavar, ha eközben mások – minket látva – fejcsóválva méregetnek majd.

 

Gondold csak el: szülinapod van. Vagy a leány, esetleg legénybúcsúd. Végre lediplomáztál, vagy évfordulód van. Vagy csak szimplán rendhagyó módon érkeznél a kettes terminálra, üzleti találkozóra mennél ebéddel egybekötve, vagy eljött a nagy nap ideje. Ja, és a kreatív gyerekzsúr kivitelezéséről még nem beszéltünk.

A megoldás mindezekre – lehet – a Budapesti Limuzin. Éjjel-nappal hívható számon egyeztetheted az alkalmat és az ehhez kigondolt igényeidet. A létszám szinte nem jelenthet akadályt, hiszen 9-20 főig tudnak luxusautót biztosítani, melyek mindegyike exkluzív belsővel, lézerfénnyel, profi hangtechnikával és igény szerint hivatásos fotóssal biztosítja számotokra a felejthetetlen estét!

Választhatsz a Lincoln Town Car, a Cadillac  és az abszolút csúcskategóriás Ford Excursion luxus limuzinok közül – utóbbit bevállalósaknak javasoljuk, mert egy biztos: nem lesz az utcán ember, aki ne feledné egy ideig ezen az autón a pillantását!

Ha pedig maradt még kérdés a fejedben, arra is megadjuk a választ: a sofőrök alkalomhoz illően közvetlenek, lazák, vagy komolyak – és persze mindig, mindenkor elegánsak. Pont, ahogyan a tulajdonostól látták, aki egy személyben vágott bele a sofőrködésnek, és a luxuskörülmények közötti személyszállításnak.

Mi azt mondjuk, ne várj az alkalomra, inkább teremts magadnak – és a csajoknak/haveroknak – egyet. Válassz egy számodra szimpatikus csomagajánlatot akár korlátlan italfogyasztással vagy plusz szolgáltatásokkal, és vegyétek négy kerékre a várost!

Mert pár óra hírnév igenis jár! Mindannyiótoknak!

Elérhetőség: +36 70 907 61 88
e-mail: budapestlimuzin@gmail.com
WEB
Facebook
Instagram

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .