Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
IMG-5304

Programajánlónk segítségével remek élményekkel ajándékozhatjuk meg gyermekünket, vagy akár az egész családot. Számos családi programot gyűjöttünk össze rendezvényünk keretein belül, amelyek minden bizonnyal maradandó élményeket jelentenek majd kicsiknek és nagyoknak is. A tematikusan felépített forgatókönyv szerint, a programok jellegével a fesztivál valamennyi napja két részre bontható, így sokkal színesebb programlehetőséget kínál.

A délutáni órákban családi és részben ingyenes gyermekprogramokkal kedveskedünk látogatóinknak. Többek között vidámpark, térítés mentes bungee jumping, trambulin, kisállat simogató, kézműves foglalkozások, és a Lovas Színház tagjainak bemutatói várják a fesztivál legfiatalabb látogatóit és szüleiket. Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva, szintén a délutáni és kora esti órákban, a Kincsem Park által szervezett agár, galopp, és lóverseny  futamok szórakoztatják a publikumot. A vursliban klasszikus vidámpark lesz megtalálható gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt állatsimogató, kézműves foglalkozások. A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önnmagában is nagyon népszerű Food Truck Show. A népszerű hazai fellépőkkel fémjelzett, kora esti órákban induló zenés táncos rendezvény.

Jegyárak
Napijegy online 2 500 Ft,
helyszínen 3 000 Ft.
VIP jegy online 5 000 Ft,
helyszínen 7 000 Ft.

A napi jegy egész napos belépésre jogosít fel. A rendezvény 14 év alatt ingyen látogatható (kivéve VIP)

VIP jegyek
Idén először úgy érezheted Magad VIP helyeinken, mintha Münchenben lennél!

A nagy sátorban csak itt lesznek ülőhelyek, ráadásul a küzdőtér szintjétől minimum egy méterrel kiemelt, épített lelátóról élvezheted a koncerteket. A látványban és sörivásban nem zavarhat semmi! Rossz idő esetén (ami ugyan nem lesz), hőlégbefúvókkal gondoskodunk kényelmedről.

Korlátozott számban elérhető! A helyszínen nagy valószínűséggel nem lesz már kapható!!!

https://oktoberfestbudapest.hu/jegyvasarlas

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..