Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Büszkék vagyunk mindarra, amit a Flyerz magazinnal létrehoztunk

Flyerz.hu négy évvel ezelőtti újraindulása óta a lehető legjobban igyekeztünk tágítani saját látókörünkkel együtt a tiéteket is. Így alakult, hogy az éjszakai életből lassan a nappaliba is átkúsztunk, belekóstoltunk a gasztronómiába, lenéztünk a fitnesztermekbe, szépültünk a professzionális szépségszalonokban, konferenciát rendeztünk, nyáron együtt buliztunk a legnagyobb fesztiválokon és még sorolhatnánk hosszan, mennyi minden történt 2014 óta.

A már hagyománnyá vált Street Food Éjszakájával továbbra is támogatjuk a szívügyünkké vált a magyar street food-ot. A hazai street food-os közösséget megismerve döntöttünk úgy, hogy szeretnénk tudásunkkal is mögéjük állni, így született meg a Gastro & Event Marketing Konferencia.

Emellett kitartunk a professzionális szépségápolás mellett, mert hittünk abban, hogy a Nagy Szépség Napon megmutathatjuk az embereknek, mennyire közel állhat mindenkihez a luxusnak hitt szolgáltatások egész sora.

Közvetítettünk a legnagyobb hazai fesztiválokról, ott voltunk az EFOTT-on a Flyerz Street Food Udvarral, és főtámogatóként vettünk részt a már két alkalommal megrendezett, hihetetlen sikerrel zárt Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon, aminek a harmadik etapja jövőhéten indul.

Büszkék vagyunk mindarra, amit létrehoztunk, a brandekre, melyek támogatásunkkal nőttek nagyra, a fogalmakra, amiket mi keltettünk életre. A Flyerz égisze alatt az elmúlt időszakban lázas munka folyt, nem is kérdés, hogy ugyanezzel a lendülettel megyünk tovább, figyelve a megteremtett értékekre.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..