Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Büszkék vagyunk mindarra, amit létrehoztunk

flyerz_magazin_ujra_egyutt

A Flyerz.hu két évvel ezelőtti újraindulása óta a lehető legjobban igyekeztünk tágítani saját látókörünkkel együtt a tiéteket is. Így alakult, hogy az éjszakai életből lassan a nappaliba is átkúsztunk, belekóstoltunk a gasztronómiába, lenéztünk a fitnesztermekbe, szépültünk a professzionális szépségszalonokban, konferenciát rendeztünk, nyáron együtt buliztunk a legnagyobb fesztiválokon és még sorolhatnánk hosszan, mennyi minden történt 2014 óta.

A már hagyománnyá vált Street Food Éjszakájával továbbra is támogatjuk a szívügyünkké vált a magyar street food-ot, melynek harmadik kiadására decemberben kerül majd sor. A hazai street food-os közösséget megismerve döntöttünk úgy, hogy szeretnénk tudásunkkal is mögéjük állni, így született meg a Gastro & Event Marketing Konferencia, az első teltházas alkalom után a második rendezvényre már a Várkert Bazárban kerül majd sor októberben.

Addig is kitartunk a professzionális szépségápolás mellett, mert hiszünk abban, hogy a Nagy Szépség Napon megmutathatjuk az embereknek, mennyire közel állhat mindenkihez a luxusnak hitt szolgáltatások egész sora. Az egészséges életmód további támogatása is terveink között szerepel a Fitness Éjszakájával, melynek második etapja a jövő évben jön majd el.

Közvetítettünk a legnagyobb hazai fesztiválokról, ott voltunk az EFOTT-on a Flyerz Street Food Udvarral, az első alkalommal megrendezésre kerülő, hihetetlen sikerrel zárt Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon főtámogatóként voltunk jelen. Szerettük a nyár minden kikapcsolódással teli pillanatát, de közben keményen dolgoztunk azon, hogy a meglévők mellett újabb projektekkel is meglepjük a közönséget az ősz beköszöntével.

Büszkék vagyunk mindarra, amit létrehoztunk, a brandekre, melyek támogatásunkkal nőttek nagyra, a fogalmakra, amiket mi keltettünk életre. A Flyerz égisze alatt az elmúlt időszakban lázas munka folyt, nem is kérdés, hogy ugyanezzel a lendülettel megyünk tovább, figyelve a megteremtett értékekre. Ám ezúttal átlépjük Budapest határait és az ország különböző pontjai felé vesszük az irányt, első célpontunk pedig a napfény városa, Szeged lesz.

Mi már nagyon várjuk, hogy egy újabb nagyszerű várost fedezhessünk fel, hamarosan érkezik a Flyerz Szeged!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..