Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Butikhotel hangulat a saját fürdőszobánkban

shutterstock_1043776753

A színek, a kiegészítők és a burkolatok meghatározó elemei lehetnek a fürdőszobának is. Számos anyag, apró tárgy és stílus közül válogathatunk, melyek egyedivé, ránk jellemzővé tehetik ezt a fontos helyiséget.

A loft lakásoknál és az ipari jellegű tereknél egyre elterjedtebb, hogy a hálószobával egy térbe helyezik el a fürdőszobát.

Öreges, de mégis nagyon stílusos

Egy egybemosódó nappali-fürdő térnél továbbra is a lábaskád áll a középpontban, és egyre több stílusban megtalálhatóak a piacon. A robusztus, hosszított kerámia kádak ugyanannyira kedveltek, mint a régi időket idéző „alumínium” kádak, vagy a négyszögletes dézsák, amelyek egyedi részei lehetnek akár egy kis alapterületű fürdőhelyiségnek is. Hogy miként helyezzük el őket a lakásban, arról is szó esik a magazin nagy lakásdesign lapszámában.

Hódít a fekete fürdő

Ha a fürdőszoba színeire gondolunk, mi ugrik be először? A fehér, a halvány kék, vagy éppen a melegséget árasztó mély zöld, ami arannyal kombinálva a tökéletes extravaganza? És mi van a fekete színnel? Ti mit gondoltok?

Forrás: https://vjm.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..