03_alom_es_kaprazat_Fotor

A Varázskastély és az Éjszakai nyomozás után most egy új, fantasztikus látványvilággal kecsegtető interaktív kiállítás nyílt a Vajdahunyadvárban. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő kiállítás és játék új témával, különleges installációkkal, trükkös feladványokkal, szöveges játéklappal és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Március 18-án megnyitotta kapuit a Bűvös Óceán – Titkos tengeri küldetés című kiállítás és játék. A Magyar Mezőgazdasági Múzeum által befogadott kiállítás egy igazán izgalmas, tengermélyi kalandra invitálja az érdeklődő látogatókat, 4-99 éves korig.

Ha jegyet váltasz, részese lehetsz egy feledhetetlen utazásnak az óceán sötétjében: bebarangolhatod a sosem látott tengeri tájakat, rácsodálkozhatsz a selymesen kék fényjátékra, a cikázó apróhalakra és kémlelődő kardhalakra – eközben pedig egy titkos küldetés részeként meglepő kalandokat élhetsz át a rejtelmes vízi világban.

A Bűvös Óceán mélykék világa tele van megtévesztő feladványokkal és furfangos fejtörőkkel, melyek próbára teszik ügyességedet és bátorságodat is. Leleplezheted a történet kapzsi Professzorát, aki víz alatti kutatóállomásán ravasz terven ügyködik: fondorlatos szerkezettel készül kivonni az óceánok értékes aranytartalmát. A találékony tudós mindent bevet, lépten-nyomon a bolondját járatja a vendégekkel, és váratlan trükkökkel zavarja össze az elméjüket és az érzékeiket. A feladványok megfejtéséhez bátor szívre, éles szemre és jó fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkát kifürkészed, a jutalom sem marad el!

A Bűvös Óceánt járva kiderítheted, képes vagy-e a próbatételek közepette a célig kormányozni búvárhajódat, elég bátor vagy-e ahhoz, hogy kiszabadítsd az alvó ceteket az álomcsapdából, elég okos vagy-e, hogy megfejts egy talányos buborékrajzot, és elég ügyes vagy-e, hogy elboldogulj egy csapat bolondos tengeri teknőssel vagy a Tű-fok parányi lakójával. Ha szerencsés vagy, találkozhatsz a mélység rejtőzködő urával és tengeri birodalma különös, megbűvölt lényeivel is.

Belépéskor szöveges játékfüzetet kapsz, mellyel lépésről lépésre kerülhetsz egyre közelebb a titokhoz.

A kiállítás időpontja: 2017. március 18-tól április 30-ig

Helyszíne: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár

A kiállításról további érdekességeket, valamint a jegyinformációkról itt olvashatsz.

A képek az F. Exhibition tulajdonát képezik.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .