FLYERZ REVIEW

CAT Budapest, avagy a belvárosi éjszakák legújabb ékköve

Screen Shot 2019-10-11 at 17.01.01

Dobpergés is dukálna a hír mellé, hogy Budapest nemrég gazdagodott a belváros legmenőbb klubjával, a CAT-tel. Ha akarnánk, se tudnánk rosszat mondani a helyről, hiszen az extravagáns design, a brutál hangzás, amit a csúcskategóriás VOID hangtechnika garantál, a legjobb zenék, a pazar italválaszték és a fergeteges hangulat magáért beszél.

Legyen szó a mai napon induló pénteki bulisorozatról, a CATRONIC-ról, egy kiemelkedő szombati ereszdelahajamról vagy akár a vasárnaponként dübörgő CATrec-ről – mind-mind megállja a helyét, sőt bőven a színvonal felett teljesít a budapesti szórakozóhelyek forgatagában. Belépve egy egészen varázslatos érzés kerít hatalmába, mint egy másik világba csöppennénk, mintha minden körülöttünk forogna… a VIP részen pedig konkrétan az az érzés fog el, hogy a buli szinte értünk van. Ha egy hétvégi vagy akár hétköznapi szórakozás alkalmával a CAT-re esik a választásunk, akkor fixen reggelig fogunk bulizni és mindezt ráadásul egy nagyon exkluzív környezetben.

Még a gyanúsan közeledő hétfőről is biztosan elfeledkezünk, ha vasárnap belépünk a CATrec-re és rabul ejt a zene. Maga a hangulat egy másik dimenzióba repít minket, olyan nevek segítségével, mint például Andrewboy vagy Manic N. A klub minden adottságának és a többi tényezőnek köszönhetően, a CAT-ben minden vasárnap összejön egy olyan csapat, ami mindenből csakis a legjobbat kapja. Persze ez a csapat péntekenként is ugyanezen a helyen találkozik egy felhőtlen éjszakára, hiszen a péntekenként menetelő CATRONIC-on is minden egyes körülmény adott, hogy egy tökéletes estét töltsünk el a CAT Budapestben.

A mai nyitóbulira ráadásul hosszú idő után összeállnak a régi nagyok és együtt teszik felejthetetlenné a nagyérdemű péntek estéjét – DJ Budai, Peter Makto, Chriss Ronson, Kühl, Hellomonkey és Gabriel Dancer a legjobb elektronikus zenéket fogják pörgetni az este folyamán. Ha valakit felcsigáztunk és már nem is gondolkodik a mai programján, akkor annyit elárulunk, hogy érdemes időben érkezni a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A lényeg tehát: ha valami különleges élményre vágysz, akkor irány a CAT, biztosan imádni fogjátok – ott tali!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .