Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

CATRONIC – DJ Budai nem szorul bemutatásra

Screen Shot 2019-10-07 at 20.15.55
Az október 11-én induló CATRONIC bulisorozat első eseményén többek között DJ Budai ütős dallamait hallhatjuk majd az elektronikus zene képviseletében. Ezentúl minden pénteken egészen reggelig az elektronikus zenétől fog dübörögni a Cat Budapest, ismerjük meg kicsit jobban az első fellépőt:
Dj Budai neve számos korosztály számára, techno és deep house rajongóknak egyaránt csenghet ismerősen, hiszen már a 80-as években elkezdte építeni karrierjét. Elég hamar megmutatkoztak erőfeszítésinek eredményei, miután második helyezést ért el a haza DMC-n, rezidens lett többek között a Hysteriában és a Flört és Palace klub állandó fellépőjévé vált – mindezzel megalapozva, hogy hamarosan az elektronikus zenei szféra egy igencsak meghatározó alakjává váljon. Emellett barátaival elindította, akkoriban Magyarországon egyedülállóként működő online elektronikus zenei magazint, a FreeE-t. Karrierje egyik csúcsát talán akkor érte el, amikor 1997-ben megjelent a Techno-House Classics of ’93-96 – Mixed by Budai – ezzel trendet teremtve és nagyban inspirálva a hazai zenei piacot. Természetesen itt nem állt meg a menet, több mixalbumot is kiadott és megalapította saját kiadóját, az Egoist Records-ot.
Még egy kisfilm is megjelent a buliról bulira járó életéről, Live – Funky-Techno Roadmovie címmel. Ráadásul amellett, hogy kivételes tehetségének köszönhetően még a londoni Fabric-be is elhívták fellépni és az összes kiadott mixalbuma elsöprő sikert aratott, már a kezdetek kezdetétől fogva sikeres producerként is tevékenykedik. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a közönség egyszerűen odavan Budaiért, mint hogy minden évben rengetegen várják a Budai All Night Long szülinapi fellépést, aminek alkalmával egész éjszaka az ország egyik legkedveltebb techno DJ-je, a techno úttörőnek avanzsált, a funky techno népszerűsítője szolgáltatja a talpalávalót.
Ez a péntek is legalább olyan legendás lesz, mint DJ Budai sokszínű karrierje, a megjelenés erősen ajánlott!
 
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..