IMG_0138

Képzeld el a friss tengeri fuvallatot. A virágos, gyümölcsös illatot, amit hátán hoz a szél. Az enyhén fűszeres, légies áramlatot, ami csiklandozza érzékeidet. Aztán pedig mindezt együtt. A Nagymező utcában nyílt Cherry Gardenben nincs szükség a képzeletedre: a parfümkészítés kézműves hagyományain alapuló, előkelő niche illatok itt kényelmes, exkluzív és letisztult otthonra leltek.

Ez a hely több mint parfüméria – életérzést és stílust rejt, mely egyszeri és megismételhetetlen. Az országban egyedülállóan itt találod meg az Omnia Profumi parfümház összes illatkreációját, de a House of Sillage, Profumi Di Pantelleria, Etat Libre D’ Orange és a Pineider különlegességeit is. Ez a csodás üvegpalota olyan gyönyörködtető illatjegyekkel ajándékoz meg, mint a bergamott, a szantál, a zöld mandarin, a sáfrány vagy a narancsvirág. Ha ránk hallgatsz, hagyod, hogy az orrod a Cherry Gardenig vezessen…

Cím: Nagymező utca 47., Budapest, VI. kerület
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 10:30-18:30, Szombat 10:00-15:00
Elérhetőség: +36 30 533 6789
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 június/júliusi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .